Алекс Раева призна, че е Бременна! СНИМКА:

Певицата Алекс Раева потвърди новината, че очаква първото си бебе. Наскоро тя сподели снимка, на която гали бременното си коремче.

Певицата крие личния си живот в дълбока тайна след шумната си медийна връзка с диджей Дончо. През последните две години тя е щастливо обвързана с нов мъж, но крие кой е той.

Алекс Раева обаче никога не е крила желанието си да има дете. Нито пък фактът, че има затруднения със забременяването. Певицата дори обмисляше да осинови дете, ако не успее да зачене.

По всичко личи, че бившата изгора на Слави Трифонов кара лека бременност. Наскоро заедно с половинката й бяха на почивка на Малдивите.

Досега на Алекс Раева определено не й вървеше с мъжете. Най- известната й връзка е с бившия й шеф Слави Трифонов. Двамата бяха заедно няколко години, но накрая се разделиха. Певицата споделя, че се почувствала „ограбена и прецакана“ след края на връзката им.

След това тя се сгоди за бизнесмена Камен Атов, който е доста по- възрастен от нея. Но и тази връзка приключва без щастлив край. Певицата признава, че бизнесменът я тормозил физически и психически и затова трябвало да го напусне.

След това Алекс Раева се залюби с диджей Дончо, който в началото на отношенията им беше женен. След като се разведе официално, двамата с Алекс заживяха заедно. Но след няколко години се разделиха. Двамата си останали добри приятели, но нямало как да продължат заедно, защото искали различни неща от живота, разкрива певицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *