Алекс Раева проговори за Проблема си със Забременяването! Ето какво Призна:

aleks-raeva-1

Певицата Алекс Раева от години се бори с тежка лична драма – невъзможността да зачене. От дълги години има връзка с популярния диджей Дончо и мечтаят за дете, но щастието продължава да ги подминава.

Певицата най- после проговаря за проблема си. Алекс е категорична, че ще опита всичко, за да стане майка. Готова е да се подложи на инвитро. Но ако не успее да зачене, възнамерява да осинови дете.

aleks-raeva

Раева е категорична, че с Дончо няма да се женят. Той дори не й е предлагал. Всъщност, и двамата имат зад гърба си по един развод. Смятат, че не им трябва брак, за да са щастливи заедно. Водещата на сладкарското шоу Бейк офф разкрива, че отношенията им са прекрасни и слуховете за раздялата им са пълна измислица.

Алекс Раева признава, че има пълно доверие на гаджето си Дончо. Певицата признава, че връзката им е имала и много трудни моменти. Известно време били доста охладнели един към друг. Алекс е категорична, че дори някой ден да се разделят, ще си останат близки, заради прекрасните спомени, които имат заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *