DJ Дончо – официално разведен и готов за нов живот с Алекс Раева

Алекс Раева и DJ Дончо

  Любимият на Алекс Раева – диджей Дончо, най-сетне получи развод. Бившата жена на шоумена вече не искала да пречи на новата му връзка и подписала доброволно всички документи. Десислава не само освободила Дончо от брачните окови, но и демонстрирала добронамереност към заместницата си.

Любовният триъгълник Алекс-Дончо-Десислава се заформи през 2010 година, когато бившата беквокалистка на Слави и звезда на сериала „Седем часа разлика“ завъртя главата на женения диджей. Искрите между двамата пламнаха покрай съвместната им работа по заведения.

Преди да стартира общите си проекти с Алекс, Дончо имал музикални изяви с жена си Десислава. С нея били известни в клубовете, в които звучи предимно хаус. Хармонията им обаче се прецакала с появата на Алекс.

Раева първо изместила Десислава в работата, а след това я разкарала и от сърцето на диджея. Дончо хлътнал и с Александра заживели под един покрив.

Когато някогашната беквокалистка на Слави се похвали в интервю, че иска деца от новото си гадже, тъщата на приятеля й изригна. Възрастната дама не успя да преглътне обидата и обяви, че Раева е разтурикъща. Майката на Десислава недоумяваше как може любовницата на зет й да говори за брак и деца, без той да има развод.

Запознати разкриват, че Алекс действително е подходила доста радикално във връзката си с диджея. Тя поставила ултиматум на любимия си тутакси да напусне съпругата си, с която имал 6-годишен брак. Разбира се, самата Раева отрича подобно развитие на събитията.

Каквато и да е истината, вече няма значение. Диджеят пак е ерген и е свободен да се ожени за новата си изгора. За негово съжаление Алекс е категорично против гражданския брак и твърди, че подписът няма да я направи по-щастлива.

Мнозина сигурно се чудят как така Десислава е склонила да даде развод. Музиканти обаче мълвят, че бившата на диджея е подписала документите за раздяла по взаимно съгласие, защото и тя си е намерила любовник. Благодарение на връзката си наранената съпруга превъзмогнала предателството на Дончо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "DJ Дончо – официално разведен и готов за нов живот с Алекс Раева"

  1. Eliana Nikolova   19.01.2013 at 19:04

    Обръщам се към авторката на статията – Силвия: Мило момиче, преди да напишеш подобна глупост провери си информацията и чак тогава я плесни в сайта ви като новина!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *