Диляна Попова избра да е самотна майка вместо да търпи Блатечки

dilqna-bremenna

Диляна Попова сподели, че занапред смята да продължи живота си сама, без Асен Блатечки. Всъщност красивата манекенка се раздели с актьора, въпреки че очаква  дете  от него. Причината била, че любовната им авантюра не успяла да се превърне в стабилна връзка между зрели хора.

Асен Блатечки се върне при съпругата си Катерина, а Диляна Попова – остана сама. Двамата не са се карали, просто разбрали, че не са един за друг. Красивата манекенка сама предложила на  бащата на детето си да се събере отново със съпругата му. Бившата манекенка дори се жалвала пред близки, че тази връзка няма никакъв шанс и всичко е предварително обречено.

dilyana-asen

Въпреки че наистина били влюбени, характерите им се оказали много различни. Асен не скри, че съжалява за това, че е изоставил жена си Катерина и дъщеря си. Явно всичко с Попова за него е било просто креватно забавление с неочаквани   последствия. Асен Блатечки не крие, че е много щастлив, че Катерина го прибра обратно, след като я направи за резил пред цяла България.

Диляна Попова се изявява и като дизайнер. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/OXDEa5EJRBA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *