Сензация! Николета Лозанова и Ники Михайлов се Награбиха в дискотека! СНИМКИ:

Николета Лозанова и Ники Михайлов най- после разкриха връзката си публично. Двамата не спряха да се натискат цяла нощ в известна столична дискотека.

Футболистът беше като залепен за плеймейтката, а тя пък отвръщаше на ласките му с целувки. Двойката купонясва до сутринта, като не спираха да се наливат с шампанско и да чупят стойки на дансинга.

nikoleta-niki-m-5

Плеймейтката и футболистът бяха снимани заедно на летището на Малдивите, където посрещнаха Нова година и прекараха доста страстна ваканция. Николета, разбира се, не можа да не се похвали, че е била с Ники Михайлов. Плеймейтката пусна клипче от почивката, като в един от кадрите попада и татуираната ръка на вратаря.

Снимката от Малдивите, която издаде кой е там с Николета Лозанова
Снимката от Малдивите, която издаде кой е там с Николета Лозанова

Засега обаче, Михайлов си прави пас и не бърза да афишира подновената си връзка с Николета Лозанова. Той не коментира изобщо ваканцията им на Малдивите и дори отрича да е бил там.

Николета и Ники Михайлов имаха връзка от 2006 до 2008 г. Тя тъкмо беше спечелила „Мис Плеймейт“, а той имаше все още успешна кариера. Двамата дори живяха заедно в Холандия, където Ники Михайлов играеше за „Твенте“.

Доколко е сериозно повторното им събиране сега, предстои да научим. Но е факт, че футболистът се грижи и за дъщерята на Николета от Валери Божинов, докато бяха на Малдивите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *