Николета Лозанова се изфука, че е бременна! Ето как го направи:

nikoleta-19

Николета Лозанова нажежи до червено слуховете, че е бременна! Плеймейтката пусна снимка от почивката си на Санторини, на която си хапва доста обилно, а заглавието на кадъра е: Ям като за двама.

На фотото се вижда как моделката нагъва доста калорична храна, каквато по принцип изобщо не яде. А дали апетитът й се дължи на бременност, или просто е нарушила диетата си, със сигурност скоро ще стане ясно.

nikoleta-26

Ако Николета наистина е бременна, заподозрян номер едно за татко е футболистът Ники Михайлов. Двамата се събраха отново в края на миналата година. Оттогава, постоянно пътуват заедно и обикалят някои от най- екзотичните места по света.

В момента двамата са на остров Санторини, а Ники се е бръкнал доста, за да осигури завиден лукс на половинката си. Двамата са отседнали в 5- звезден хотел, а Николета не пропусна да се изфука със страхотните удобства и глезотии, на които се радва.

Самата тя пък зарадва феновете си с поредната порция голи снимки, като този път наблегна най- вече на голото си дупе.

Николета и Ники Михайлов винаги водят на пътешествията си и малката Никол. Футболистът се грижи много и за второто дете на Валери Божинов, както навремето го правеше и за сина му Валерко, докато имаше връзка с Алисия. А ако Николета наистина се окаже бременна от Михайлов, двамата футболисти вече ще се сродят официално.

Доста преди да открадне Валери Божинов от Алисия, Лозанова имаше връзка с вратаря на националния отбор. Двамата обаче се разделиха след негова забежка с Бориса Тютюнджиева. Десет години по- късно Николета и Ники изненадващо се събраха и доказаха старата максима, че старата любов ръжда на хваща.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *