Николета се издаде, че Ники Михайлов е бил с нея на Малдивите! СНИМКИ + ВИДЕО:

Николета Лозанова най- после разкри , че е била с Ники Михайлов на Малдивите. Плеймейтката пусна клипче от почивката си, на която в един кадър се вижда как държи за ръка мъж със същите татуировките като на футболиста.

Кадърът, който разкри Ники Михайлов
Кадърът, който разкри Ники Михайлов

Всъщност, двамата бяха спипани още при пристигането си в островната държава на 26 декември. Българи разпознали вип- двойката и ги снимали на летището в Мале. Снимката обиколи повечето медии, но Николета и Михайлов си замълчаха.

Ники Михайлов и Николета на летището в Мале
Ники Михайлов и Николета на летището в Мале

Междувременно, плеймейтката пускаше почти всеки ден горещи снимки от почивката си, на които най- често позираше без горнище. Вече е ясно, че зад фотообектива е бил самият Ники Михайлов.

nikoleta-7
Вече е ясно за кого е позирала толкова старателно голата Николета

С тях е била и малката Никол. Футболистът се е изръсил здраво, за да зарадва Николета и дъщеря й. Цялата почивка му е струвала над 30 000 лева. Михайлов е наел вила в един от най- скъпите и луксозни ризорти на Малдивите. Към нея е имало най- различни глезотии като басейн и джакузи в двора.

Ники Михайлов се грижи добре за малката Никол

Ники Михайлов не е жалил изобщо средства, за да осигури пълен комфорт за плеймейтката и детето й.
Футболистът явно ще гледа и второто дете на колегата си Валери Божинов. Докато беше с Алисия, Ники Михайлов се грижеше много за малкия Валерко, като двамата се разбираха много добре. Сега футболистът на турския „Мерсин“ пък дундурка и дъщеричката на Божинов от връзката му с Николета Лозанова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *