Наоми Кембъл с алкохолна зависимост!

Наоми Кембъл

  Кирливите ризи на топ манекенката Наоми Кембъл излязоха на бял свят. Булката на руския олигарх Владислав Доронин бе разобличена като алкохоличка от своя някогашна асистентка. Бившата сътрудничка на звездата разкри, че шефката й пресушавала бутилките от минибара във всеки хотел, в който отсядала.

Пороците на Наоми станаха обществено достояние с изповед в пресата на екссекретарката й Ребека Уайт. Окрилена от примера на своята колежка Дженифър О’Нийл, която заведе дела срещу работодателката си Лейди Гага, асистентката на манекенката също решила да разкаже на какво е била подложена в службата си.

Припомняме, че преди броени седмици Дженифър разгласи как Гага я карала да спи в едно легло с нея, защото не обичала да си ляга сама. помощницата трябвало да бъде 24 часа на разположение на певицата, без почивен ден. А когато най-накрая събрала смелост да напусне, шефката отказала да й плати часовете извънреден труд. В резултат О’Нийл завела иск за 390 000 долара, който ще се гледа от съда в следващите месеци.

Сега и бившата асистентка на Наоми Кембъл опитва да спечели малко пари с разгласяването на тайните на работодателката си. В интервю за британско издание Ребека Уайт споделя, че манекенката изпитвала удоволствие от това да тормози подчинените си и успявала да всее страх във всеки от тях. Често красавицата наричала служителите си слуги и нищожества и им крещяла колко са некадърни. По думите на Ребека често се стигало и до сълзи. Самата тя не се страхувала от Наоми, за разлика от останалия персонал, но също попадала под ударите на злия й нрав Уайт била задължена да отива в хотела, в който възнамерявала да отседне Кембъл, поне 5-6 часа по-рано. Тя трябвало да разопакова багажа й, да четка и глади дрехите и да създава уюта, който звездата очаквала. В хотелския апартамент било задължително да се подредят и 25 свещи във формата на лилии – 5 в банята и по 10 в спалнята и хола.

Всички алкохолни напитки от минибара трябвало да се преместят в стаята на Ребека. Наоми се стараела да заблуждава, че няма проблеми с пиенето, но редовно се отдавала на порока. Тя имала навика да нахълтва в спалнята на помощницата си и да се налива, докато не свършат запасите. След това асистентката й я придружавала до леглото.

На сутринта камериерките намирали празните бутилки при Ребека. Затова и никой не подозирал, че топ моделът има проблеми с пиенето.

Всички мислели, че секретарката е тази, която не може да контролира зависимостта си от алкохола. Сега Уайт и колежката й Дженифър О’Нийл са решили да обединят усилията си и да създадат синдикат на личните асистенти. Организацията ще съветва практикуващите професията как да защитават правата и интересите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *