Милиардера Владимир Доронин замени Наоми Кембъл с рускиня

Наоми Кембъл и Владимир Доронин

  Британската топ манекенка Наоми Кембъл изпадна в немилост пред любимия си. Според в. „Ню Йорк Поуст“ дългокраката хубавица е заместена в сърцето и кревата на милиардера Владимир Доронин от двойно по-млада от нея рускиня. Новината, че негърката е натирена, идва малко преди 43-тия й рожден ден.

Наоми Кембъл и руският олигарх Доронин изкараха заедно близо пет години и дори имаха годеж. Сега обаче любовта им е изстинала и двамата са решили да си дадат почивка един от друг. До месец-два те ще вземат окончателно решение дали да направят опит да спасят връзката си, или да поемат по различни пътища.

В последните няколко седмици руският бизнесмен е забелязван на купони в Ню Йорк не с „черната перла“, а в компанията на непозната руса красавица. Затова и мнозина останали с впечатлението, че баровецът вече е намерил заместница на Наоми и просто чака удобен случай да разкара бившата.

Кембъл и Доронин бяха снимани заедно за последно в Маями бийч през март. Оттогава не са се появявали никъде в комплект.

Въпреки охладнелите им отношения, Наоми вероятно ще покани Владимир на партито за 43-тия си рожден ден, твърдят нейни близки. Купонът е в Ибиса на 22 май, като именно руският олигарх е платил масрафа. Братушката пръснал около 1 млн. долара за тържеството авансово в началото на годината, когато с негърката все още били заедно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *