Любовницата на Зуека съблазнила и Кръстю Лафазанов

Зуека и Кръстю Лафазанов (вдясно)

  Краят на семейната идилия на Зуека и жена му Нина Димитрова сащиса всички техни почитатели. За най-приближените хора до актьорския тандем обаче раздялата не е чак толкова изненадваща. В антуража на звездите от театър „Кредо“ заподозрели докъде ще се стигне още когато Васил Василев проявил първи симпатии към фаталната Анна Вичева.

Въпросната дама, за която и самият Зуек призна, че му е любовница, може да не е популярна в публичното пространство, но в арт средите добре я знаят каква е.

„Алкохоличка е много преди да забие Зуека. Пиянството й е тежко, всички, които са били в нейна компания, са наясно с това. Анна обожава да се налива с алкохол, без изобщо да се срамува от това, а е в състояние и да се търкаля под масата“, категорични са наши източници, претендиращи да са наясно с пороците на Вичева.

Анна Вичева

Алкохолизмът и перманентната депресия на десет години по-младата от Зуека госпожа, уви, не са най-лошите й качества. От обкръжението й издават, че тя открай време си пада фатална прелъстителка. Разтурикъща е и винаги се цели в мъже с дългогодишен щастлив семеен живот.

Една от най-пикантните истории по адрес на Анна гласи, че навремето тя имала мерак да съсипе и брака на Кръстю Лафазанов. Актьорът от „Комиците“ и „Столичани в повече“ топлел леглото й, но в крайна сметка успял да се отърве от нея, без семейството му да пострада сериозно от това. Любовната афера между Анна и Лафазанов започнала преди 15 години. Началото било поставено на снимките на българския филм „14 целувки“, където Вичева била помощник-режисьор, а Лафазанов играел главната роля.

От кафе на кафе близостта между двамата взела да нараства с всеки изминал ден, а накрая се стигнало дотам, че целият екип разбрал, че са любовници.

Анна, разбира се, хич и не изпитвала неудобство от факта, че гологлавият комик е женен и има имидж на примерен съпруг в обществото.

Проблемът за прелюбодейците се появил, когато съпругата на Лафазанов започнала да подозира какви ги върши мъжът й. Благоверната Елена била уведомена от „приятели“, че Кръстю й кръшка с много по-млада режисьорка и ако не вземе мерки по въпроса, може да получи молба за развод.

Зуека и жена му Нина Димитрова преди раздялата

Ужасена за сигурността на брака си, госпожата не се поколебала и провела кръстосан разпит на талантливия комик.

Лафазанов започнал да мънка и увърта, което вбесило Елена. Скандалът придобил толкова чутовни размери, че ядосаната съпруга влязла в банята и започнала да чупи плочките, хвърляйки по тях различни предмети. Семейната свада стигнала чак до ушите на съседите, които се чудели какво става в иначе кроткото актьорско семейство.

В крайна сметка законната съпруга вразумила палавника и той бил принуден веднага да прекрати извънбрачната си връзка с Анна Вичева.

Тази развръзка обаче не обезкуражила режисьорката – напротив, подпалила още повече интереса й към женени мъже. По-късно Анна се запознала с Васил Василев – Зуека и приложила схемата на бавно и постепенно сближаване. Този път усилията й дали категоричен резултат и дребничкият шоумен напуснал половинката си Нина, за да заживее под един покрив с любовницата си.

 

Шерката на кукубеца се отрече от него

След като Васил Василев напусна семейството си, щерка му Девина се е отрекла напълно от него. Тийнейджърката изпаднала в депресия от постъпката на баща си и не желаела повече да се вижда с него. Близки до зарязаните Нина и Девина издават, че момичето спряло да вдига телефона на татко си и го смятало за предател.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Любовницата на Зуека съблазнила и Кръстю Лафазанов"

  1. Cynthia   08.11.2021 at 12:52

    always i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with this
    piece of writing which I am reading now.

    Отговор
  2. http://tinyurl.com/   24.03.2022 at 18:04

    Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it
    😉 I will revisit yet again since I saved as a favorite it.

    Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *