И Виктория Бекъм стана лесбийка

Виктория Бекъм и Ева Лонгория

Виктория Бекъм за пореден път влезе в светските хроники, но този път повод за това стана скандална снимка, на която ясно се вижда как опипва бюста на близката си приятелка Ева Лонгория.

От замръзналата усмивка и начумерен поглед лесно се разбира, че е недоволна и сякаш се готви да се скара на фотографа, заснел неудобната поза. За разлика от бившата спайска, Лонгория изглежда далеч по – щастлива и явно задоволена от събитията около нея.

Провокативният фотос веднага даде хляб в ръцете на злоезичници които заявиха, че Пош Спайс е обърнала резбата на стари години.  Допълнително свидетелство за това бил и фактът, че двечките си другарували от доста време, но до този момент връзката им бе необяснима и никой не можел да ги обвини в каквото и да било.

Като поредно доказателство можели да послужат и наскорошните скандали с футболиста Дейвид, които Виктория отривисто отрече пред медиите. Някои издания обаче писаха, че мисис Бекъм се чувствала неразбрана в семейството и предрекоха близка раздяла, но все още нямаха ясна представа кой ще бъде заместник на шикарния играч.

Сладострастниците Вики и Ева

След оповестяването на снимката, Виктория Бекъм разпалено обясни, че уж се опитвала да предпази Ева от фотографите, които се нахвърлили да снимат изскочилите от тясната й рокличка гърди.

„Виждате сами какъв е моделът на роклята. Понеже се занимавам с дизайн на облекла, лесно можех да предвидя какво ще стане, когато Ева седна до мен. В същото време забелязах прииждащите на тълпи репортери и инстиктнивно се опитах да прикрия приятелката си” – откровеничи спайската.

Лонгория бе лаконична: „Моето прелестно момиче ме подкрепи”

Виктория може да бъде и добра домакиня:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *