Виктория Бекъм изтощена от майчинството!

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм е уморена от професията " работеща майка"!

В последно време Виктория Бекъм изглежда доста нещастна. Унилия и измъчен вид направи впечатление на чуждестранните медии и въпросът на какво се дължи запуснатият й вид провокира откровен отговор от нейна страна. Писания за семейни проблеми, евентуална раздяла с Дейвид Бекъм са сред пикантните предположения на медиите. След като обаче, се стигна до тези гадания, госпожа Бекъм прогони всички съмнения около проблеми в семейния й живот.
Виктория каза, че тя е една нормална работеща майка. Дизайнерката сподели, че е много изтощена от майчинството в съчетание със служебните й ангажименти. Измъченият й вид се дължал на безсънните нощи, които прекарвала с малката Харпър. 37 – годишната футболна съпруга сподели, че дъщеричката й не я оставяла да се наспи, тъй като будувала по цяла нощ. Около ангажиментите й свързани със седмицата на модата в Ню Йорк пък, дизайнерката работела денонощно.

Виктория Бекъм
Пош Спайс винаги е била пример за стил!

Виктория Бекъм разкри, че тя е една напълно нормална майка, която има и кариера. Футболната съпруга описа себе си като майка с бебе на ръце и още три деца, за които се грижи. Виктория обясни, че се опитва да съчетае всичко това и с успешна дизайнерска кариера, което явно се отразява и на здравия й вид.
По повод на клюките за проблеми със съпруга си, госпожа Бекъм опроверга напълно слуховете. Пош Спайс сподели, че Дейвид Бекъм трудно разбира дизайнерската работа и смята, че това е по- скоро хоби. Едва, когато отишъл на ревю на съпругата си разбрал, че това е отговорна и трудоемка дейност.Виктория Бекъм допълни, че се старае да бъде стопроцентова майка и не разчита на помощнички да свършат родителските й задължения.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *