Пуснаха ексклузивен трейлър на Заразно Зло 5 !

Мила Йовович

Точно когато помислихме, че Мила Йовович ще остави Калашника, свали кубинките и спре да изтребва зомбита, тя  се завърна с още един филм от култовата поредица „Заразно зло“. Така очакваната пета част на екшъна е разкрита в интернет пространството с нов официален трейлър.

Две и половина минутния клип със сигурност ще се хареса на феновете с високата си скорост и експлозивни сцени.  Мила е пак в ролята на Алис, но този път е американска домакиня, щастлива от живота с любещия си съпруг и дъщеря.  Но това се променя бързо, защото тя е пленена пак от злата корпорация Umbrella. Трейлърът започва с щастливата Мила, която закусва със семейството си в къщи и целува нежно съпруга си за довиждане.  Тогава чудовище се сбива със съпруга й, преди Алис да се събуди в

Алис

операционна, облечена от глава до пети в черна кожа. Тогава феновете могат да видят това, което Мила прави най-добре, а именно силните екшън сцени. Тя може да бъде видяна да се бие със врагове в сцени с падаща вода или изпепеляващи пламъци. Алис трябва да спре смъртоносен вирус, който бързо превръща всеки човек в ядещ хора безсмъртен убиец. Към актрисата в трейлъра се присъединява и Мишел Родригез. По време на клиповете на екрана се появяват думи, които да подсилят ефекта, „Тя имаше перфектен живот. Тя имаше перфектно семейство… Ами ако това никога не е съществувало? На кого да се довериш. В какво вярваш. …. Когато злото превзема света. През септември, когато нашият свят свършва, тяхната последна битка започва… Мила Йовович в 3D. Заразно зло: Отмъщение“. Филмът трябва да излезе на 14 септември.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/7zuWoc3HLLM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *