Майката на Кали: Лежах в лудница заради дъщеря си!

Надежда едва не полудяла след тежката катастрофа на Кали
Надежда едва не полудяла след тежката катастрофа на Кали

  Певицата Кали направи сензационно разкритие. Изпълнителката на култовото парче „4-4-2″ е претърпяла свирепа катастрофа още като 15-годишна. Фолкаджийката се качила в стара лада, която обаче се завърта на 90 градуса на дървен мост край гара „Искър“.

Галина, както е истинското й име, счупва стъклото и пада директно в реката. След жестокия удар автомобилът също поднася и я удря в корема, а после отскача.

„Докато летях надолу, си спомних, че баба ми ми казваше, като умирам, да не затварям очи, а да видя смъртта.

Така и направих, но не я видях“, разказа случая Кали в предаването „На кафе“ пред Гала. Певицата благодари на бога, че колата не е имала теглич, който е щял буквално да я разпори, след като я удари в стомаха. Тя се пошегува, че имала

Кали
Кали

отпечатък от емблемата на лада. Кали призна, че за да прикрие белезите си от шевовете, си е направила пластични операции и татуировка.

„След като дойдох в съзнание, ми беше много забавно, тъй като ме преместиха в травматологията на „Пирогов“. Бях в стая с още три бабички, на които им правеха клизма точно когато беше време за обед“, каза още певицата. Вследствие на силния удар се наложило да й отрежат част от черния дроб и да й махнат далака.

Кали гостува при Гала заедно с майка си Надежда, която, за разлика от дъщеря си, си спомни с ужас за трагедията и каза, че вече настръхвала, когато минава покрай болница. „Имах усещане, че ще й се случи нещо лошо предишния ден , спомня си Надежда. Тя разбрала от роднини за инцидента и разказа, че в началото буквално не знаела къде се намира, когато видяла Галина. Стигнало се дори дотам да приемат

Кали с двамата си сина и майка си Надежда
Кали с двамата си сина и майка си Надежда

жената в психиатрията на 4-ти километър в клиниката Св. Наум“.

Няколко дни отнело на лекарите да разберат, че Надежда не е луда, а има сериозни грижи по дъщеря си. След огромния стрес тя напълняла с близо 20 килограма.

Днес Кали и майка й се притесняват за бременността й, тъй като певицата има проблеми с коремната стена. Става ясно, че и до днес организмът й продължава да има затруднения заради преживяната тежката катастрофа, която за една бройка не отнема живота й. Кали очаква да роди през декември.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *