Емилия спретна уникален рожден ден на дъщеря си Мира – СНИМКИ:

emilia-dashteria-2

Емилия организира страхотно бебешко парти за първия рожден ден на дъщеря си Мира. Певицата покани най- близките си в детски център, за да ги почерпи за празника на момиченцето си.

На 3 октомври миналата година се роди второто дете на фолк дивата от бизнесмена Коко Динев. Eмилия кръсти дъщеря им Мира, за да отбележи началото на нов, по- щастлив и спокоен период за семейството им.

emilia-25

Идилията обаче продължи само няколко месеца. През пролетта Емилия и Коко Динев решиха да се разделят окончателно, защото за десет години така и не намерили баланса помежду си. Фолк дивата призна, че този път не изневяра, а битов скандал станал причина за раздялата им. Тя обаче беше категорична, че иска да си търси щастието с друг мъж.

emilia-24

Към днешна дата изглежда го е намерила. Емилия непрекъснато се хвали, че има нова любов в живота й. Коко Динев също доскоро си имаше гадже, но наскоро я зарязал.

Въпреки раздялата, фолк певицата и бизнесменът често се виждат заради децата. Успели са да запазят прилични отношения, за да могат да се грижат за сина и дъщеря си.

Говори се, че Динев плащал солидна издръжка на Емилия и децата. Певицата обаче не спира да работи, за да е спокойна, че нищо няма липсва на семейството. Тя не крие, че разчита на помощта на бавачка, която да гледа Мира и Иван, когато й се налага да пътува из страната.

Синът й вече бил свикнал, че майка му не може да бъде винаги до него. Заради ангажиментите си тя пропуска важни моменти от израстването на децата, но те трябвало да се научат, че това е нормално, когато родителите работят, признава самата Емилия.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Емилия спретна уникален рожден ден на дъщеря си Мира – СНИМКИ:"

  1. Stefan   29.10.2021 at 16:43

    What’s up, after reading this amazing paragraph i am as well delighted
    to share my familiarity here with colleagues.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *