Емилия не спира да дразни Коко Динев! Ето как се похвали с новия си:

emilia-12

Емилия не спира да навира в очите на бившия си Коко Динев, че вече има ново гадже и е много щастлива с него. Фолк дивата залива профила си в социалните мрежи с по- леки и по- твърди намеци за актуалната си любов.

Един от последните й постове, гласи следното: „ Имам си нов цвят и нова… айде другото няма да го казвам“. Очевидно, певицата не само се хвали, че е сменила прическата, но направо си признава за новото попълнение в леглото.

Феновете на Емилия много се радват, че тя отново е влюбена и категорично затвори страницата с драматичните си отношения с Коко Динев. Но за фолк певицата май не е съвсем така.

emilia-23

Непрестанните хвалби, че има ново гадже, вече стават подозрително натрапчиви. Парадирането с новия мъж и безоблачното щастие от любовта им, сякаш са предназначени да дразнят бившия й. Въпреки че не спира да се хвали с гаджето си, Емилия го пази в пълна тайна и засега няма намерение да разкрива самоличността му.

Коко Динев пък вече разкара гаджето, което скочи набързо в леглото му, след като фолк певицата го освободи. Говори се, че жената е колежка на Емилия, но все още е световно неизвестна. Надявала се, че бизнесменът ще й помогне да пробие в лекия жанр. Но той само й се порадвал между чаршафите и й бил шута, щом тя започнала да взима отношенията им на сериозно.

След като едва се освободил от хомота, бохемът от Сандански нямал никакво намерение отново да го надене. Емилия пък се радва, че вече му е намерила заместник, който да я прави щастлива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *