Емилия показа перфектни форми по бански! СНИМКИ:

emilia-13

Емилия се похвали със супер фигура, след като роди миналия октомври. Фолк певицата вече се е възстановила напълно и не може да се нарадва на изваяното си тяло.

Тя се похвали с горещи снимки по бански, които изненадаха феновете й, тъй като от години не се беше разхвърляла. Докато беше с Коко Динев, Емилия не смееше да се разголва и се обличаше доста консервативно. След раздялата им обаче, певицата вече не се притеснява да носи по- малко дрехи и да изглежда по- провокативна.

Освен че демонстрира перфектни форми по бански, на въпросните снимки тя е без капка грим. В последно време Емилия набляга на по- натуралната визия и доста е намалила макияжа. Често качва снимки, на които не е гримирана, а феновете са във възторг от естествената й красота.emilia-21Дали обаче светкавичното разхубавяване на фолк певицата не се дължи на нов мъж? Напоследък тя пуска доста постове във фейсбук, от които може да се съди, че е влюбена.

Няма и помен от тъга заради раздялата с бащата на двете й деца, а напротив. Емилия е стигнала до извода, че без него е наистина щастлива и най- после й се случват хубави неща.

emilia-22

Певицата разкри, че окончателната им раздяла не била заради поредната му изневяра. Обикновен битов скандал им дал да разберат, че не са подходящи един за друг. Емилия най- после осъзнала, че бизнесменът не е за нея и не я прави щастлива. Динев пък й гарантирал солидна издръжка за децата в замяна на свободата си.

Фолк певицата издържа стоически цели десет години с похотливия бизнесмен. Прости му изневерите, включително и забежката му с колежката й Преслава, която докара Емилия до антидепресанти. Накрая обаче осъзнала, че двамата са много различни и нямат никакви допирни точки, освен децата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *