Заради трагедия от детството, Диляна Попова често сънува кошмари

Диляна Попова

  Истинска трагедия се разиграла пред очите на Диляна Попова в детството й. На 11 години звездата от сериалите „Стъклен дом“ и „Революция Z“ станала свидетел на смъртта на свой връстник, което сериозно разстроило психиката й. От шока родената в Гулянци актриса не можела да се отърси и до днес.

Драмата, която стресирала Диляна Попова, се разиграла в Балчик. В курорта бъдещата звезда била на почивка със семейството си. А в онзи фатален ден си играела край буните със своя приятелка.

Диляна не смеела да влезе в морето, защото родителите й били забранили. С дружката й се задоволили само с разходки по брега. Момичетата наблюдавали от безопасно разстояние как две непознати момчета скачат във водата. Хлапаците се хвърляли от буните, правейки различни лупинги. След всяко свое изпълнение те надавали радостни викове.

По някое време Диляна с ужас забелязала, че едното момче се бори във водата.

То не успявало да се задържи на повърхността, опитвало се да поеме глътка въздух, но морето сякаш искало да го погълне. Гмурецът махал паникьосано с ръце, надявайки се, че някой ще му помогне.

„Приятелят ти се дави!“, изкрещяла Диляна на другото момче. Самата тя била твърде слаба и нямало как да помогне на бедстващия. А и не плувала добре.

„Онзи скочи във водата. Опита се, но … Не успя. Уплаши се и излезе. А аз гледах от брега как момчето се дави. Накрая се виждаше само една ръка, изправена над водата. После бавно потъна“, разправяла е Диляна пред близките си. Тя рядко отваряла дума за тази трагична история защото разказването и я карало отново и отново да преживява кошмара от видяното.

След драмата на буните красавицата от Гулянци загубила съня си. В продължение на месеци нощем й се привиждал давещият се хлапак. А като успявала някак да заспи, сънувала катаклизми – огромни вълни заливали и поглъщали света.

И днес, когато Диляна е вече на 31 години, кошмарът продължава. Тя все така се буди нощем, обляна в студена пот и трепереща от страх. Напоследък най-често сънува, че е на кораб насред необятна водна шир и изведнъж гигантски вълни започват да блъскат плавателния съд. Преквалифициралата се в актриса моделка разбира, че всички на борда ще потънат

Вместо да се спасява обаче, в съня си тя се втурва към едно куче, завързано за мачтата. Четириногото вие от ужас пред задаващата се гибел, а Диляна се бори с бурята и се опитва да го отвърже.

Красавицата често сънува и още един стряскащ сън. Действието в него се развива на плажа. Грее слънце, птички пеят, цари пълно спокойствие. И изведнъж огромно цунами залива всичко.

Няма спор, че кошмарите на актрисата са породени от травмата, получена през онова лято в Балчик. От тогавашния случай Диляна развила и фобия от вода. Сега и пистолет да има насочен срещу нея, не влиза в морето.

 

Очи в очи с гладен лъв

Като се изключи фобията й от водата, израсналата в Плевен звезда е общо-взето смело сърце. Тя дори се е изправяла очи в очи с лъв на сафари в Африка.

Сред дивата природа Диляна била с приятели и екскурзовод. Компанията пътувала в джип със свален покрив. Всички се любували на преминаващите край тях животни, когато изведнъж насреща им запрепускал огромен звяр. За щастие се оказало, че лъвът си е набелязал друга жертва – пасяща наблизо антилопа.

„Падам си по екстремното. Винаги съм готова да опитам нови неща, но от вода още се страхувам“, категорична е звездата от екрана и модните подиуми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *