Болната Нана зачеркна от живота си съдия Искра Онцова! ВИЖ ЗАЩО:

Нана

  Дори в най-тежкия момент от живота си водещата на „Съдебен спор“ Haна Гладуиш не изневерява на себе си. Устатата телевизионерка, която се бори с тежката диагноза рак, не изменя на принципите си да наказва предателствата, особено когато те са дело на хора, които е считала за свои близки. По тази причина Нана прекратила дружбата си със съдия Искра Онцова, с която дълго си партнираха на екран.

Съдия Онцова и Нана се запознаха преди няколко години покрай съвместната си работа в „Станция Нова“. Още в самото начало главните действащи лица на рубриката „Съдебен спор“ много си допаднаха и станаха първи приятелки. Еднакво емоционални и приказливи, двете дами прекарваха часове наред заедно, ходеха съвместно дори по светски събития. Тогава нямаше как някой да заподозре, че след време те няма да се понасят и ще се държат като напълно непознати.

Искра Онцова и Нана

След като Нана бе диагностицирана с рак преди година, връзката й с Искра Онцова претърпя пълен обрат. Заради лечението си в Израел, водещата често отсъстваше от екран и така цялата тежест на шоуто падна на плещите на колежката й юристка. В същото време Онцова иззе и функциите на говорителка на своята дружка за пред медиите.

След завръщането, си от химиотералията Нана бе коренно променена и предпочиташе да прекарва повече време със семейството си, отколкото със своята колежка.

Това разстроило Искра, която не скрила възмущението си. Дружбата на двете дами взела лека-полека да изстива, а когато от новия сезон съдийката премина на работа в ТВ 7, приключило и партньорството им по служба. Припомняме, че Нана изневери на дългогодишните си продуценти Иван и Андрей и остана водеща в Нова телевизия.

Тя обоснова решението си с многото фенове на шоуто си.

И все пак още преди екипът на „Съдебен спор“ да се раздели, в приятелството на Онцова и онкоболната й колежка била зейнала рана. Виновна за това била юристката, и по-точно голямата й уста. С някои свои изказвания Искра жегнала Нана

„Работихме добре заедно, но в последно време мисля, че много си повярва и започна да прекрачва определени граници, което не е типично за един приятел“, загатна в интервю за светско списание №1 – Love Style, водещата на „Съдебен спор“.

Изглежда, някои изявления на Онцова през последната година силно са я засегнали. Така например телевизионната съдиика държеше да информира всички за терапиите на приятелката си, за здравословното и състояние и за паричните й затруднения вследствие на болестта. Искра дори обяви каква е цената на процедурите на Нана, за които семейството събирало пари с разпродаване на имоти. Изнасянето на тази фактология обидило Нана и тя веднъж завинаги зачеркнала Онцова от живота си.

Болната водеща побесняла задето приятелката й си позволила да рови толкова навътре в личния й живот и да сервира информацията на непознати. След този момент тя категорично спряла да общува с нея и я игнорирала от живота си. „Ако не се лъжа, тя беше обявила, че се отказвам от телевизията заради здравето си. Не, нямам такива планове“, отсякла неотдавна пред приятели Нана и веднъж завинаги тръшнала вратата на приятелството си със съдия Онцова.

 

Напила се с Андрей на прощаване

Решението на Нана да изневери на екипа на „Станция Нова“, който дружно се премести в ТВ 7, се оказа много изненадващо за продуцентите Иван и Андрей. „Опосумите“ подадоха ръка на журналистката преди 7 години и оттогава постоянно й намираха ангажименти, та да има с какво да се издържа.

„Раздялата ни не беше лека за мен, защото много се харесвахме. Коментирах цялата ситуация само с Андрей. Седнахме на бутилка вино, а казах му как не искам да се местя. Той беше много честен и коректен и към А с него си запазвам изключително, топли чувства“, сподели водещата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *