Нико Тупарев виновен за раздялата на Део и Лора Караджова

Део и Лора Караджова

  Две добрини няма, казали с право мъдрите хора. Не може хем да печелиш риалити формати, хем край семейното ти огнище да цари разбирателство и мир. Най-пресният пример за това е най-популярният блондин в държавата – водещият Део, който след осемгодишна връзка не успя да отведе пред олтара щерката на Данчо Караджов – Лора. Оказа се – заради Нико Тупарев и „ВИП Брадър“.

Точно преди 4 години кажи-речи по същото време на Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део, за пръв път му се наложило да се раздели с поп певицата Лора Караджова.

Блондинът, стартирал кариерата си като барман в заведение край НДК и достигнал до тв ефир като водещ на предаванията „Джубокс“, „Рекламна пауза“ и „Големите 10″, съжителстваше под един покрив със съквартирантите, участници в продуцирания от Нико Тупарев „ВИП Брадър“.

Нико Тупарев

Накрая, след цели два месеца престой в Къщата, Део спечели шоуто, чието тогавашно издание бе с благотворителна цел. И какво се случи? Сърцатият блондин се раздаде, за да помогне на свои сънародници в нужда, срещу огромна жертва — любовта на сърцето си.

Първите пукнатини между Део и Лора изпукали веднага щом риалити героят напуснал Къщата край Нови Хан. Престоят там се оказал пагубен за връзката му с дъщерята на фронтмена на „Сигнал“.

„Дните във „ВИП Брадър“ ми подействаха по неочакван начин. Това, което преживях, се оказа жестоко за мен. Чувствах, че сякаш съм на друга планета и че живея там от безкрайно дълго време, а всъщност бяха само 2 месеца. Когато излязох, не бях същият Део. Бях друг човек“, признава водещият. Напускайки Къщата, Део не успял да се върне веднага в реалността и мисловно преживявал многократно събитията, случили се зад стените й. С две думи – направо си се чалнал.

Започнал да изпада в странни състояния. След като Лора излизала от дома си, заключвал се сам и с часове съзерцавал някаква точка в тавана с празен поглед.

Део

Всичко това продължило цели две години. Накрая приятелите на Славчев започнали да се чудят по какъв начин да го изкарат от домашния му затвор, за да го заведат на психолог с надеждата да го върнат към нормалния живот.

„И до днес недоумявам как Лора изтърпя всичките ми асоциални моменти и темерутско поведение. Не й беше лесно да живее с мен. По цели дни и нощи стоях заключен и гледах в една точка. Единственото, което правех, бе, че готвех“, разказва тежките си моменти след риалити предаването блондинът.

Но най-лошото от всичко било, че през всичкото това време Деян Славчев често посягал към алкохола и опиатите безсилен да се избави от преследващите го от Къщата спомени и преживявания.

След като Део не успял сам да се измъкне от алкохолните забвения, онзи отгоре, който управлява житиетата на хората, взел съдбата му в свои ръце. Благодарение на йогата танцуващият в „Денсинг Старс“ шоумен проявил воля и съумял да надвие пороците, затеглили го със страшна сила към деветото дъно на дъното.

„Косьо и Дана, и двамата йогини, ми помогнаха да изплувам. Показаха ми някои йога техники, с които се спасих“, благодарен е и до днес на своите освободители Део.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *