Къде изчезна Ани Салич?

Ани Салич на първия учебен ден на сина си. За пръв път тв водещата се показа като типична блондинка
Ани Салич на първия учебен ден на сина си. За пръв път тв водещата се показа като типична блондинка

  Къде изчезна Ани Салич? Вече няколко месеца тя отсъства от новините на Би Ти Ви, а предаването, което трябваше да води, озадачаващо не тръгва.

Ани се изруси специално за новото си амплоа като водеща на „Вокс попули“ по Би Ти Ви. Шоуто е обявено като сериал, в който зрителите в реално време ще решават как ще се развива действието. Те ще трябва да гласуват какво да бъде продължението на определена ситуация от историята, която се разказва. Заради новото предаване Ани изостави централната новинарска емисия.

Ани СаличОчевидно, Салич е преценила, че е време да смени и имиджа си, като добави към външния си вид малко холивудски блясък на блондинка. Хората обаче коментират, че едва са я познали и че ще им трябва време, докато свикнат с новата й външност.

Предаването трябваше да тръгне през септември, но изненадващо бе спряно. Според запознати стартът е отложен за месец ноември, тъй като от телевизията не били особено доволни от първите сюжети. Шефовете настояли Ани да преработи концепцията. Възможно е „Вокс попули“ да се излъчва и през уикенда вместо първоначално предвидения ден четвъртък.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *