Бившата на Васил Василев: Зуека е долен лицемер!

Нина Димитрова

  Тежката раздяла между Зуека и жена му Нина ръжда не хваща. Напротив. Огорчението и злобата в сърцето на изоставената съпруга сякаш се зареждат от невидим генератор. Популярната актриса не може да превъзмогне лъжата на своя дългогодишен партньор на сцената и в живота.

Васил Василев пък сякаш нарочно налива масло в огъня и се държи като 20-годишен хлапак. Последните изцепки на водещия бяха пиар акциите му, с които реши да официализира връзката си с режисьорката Анна Вичева. Двамата ходят тайно 7 години, като през това време Васил съвсем естествено се държи като опитен агент на КГБ само и само да скрие авантюрата си от очите на близки и приятели.

В крайна сметка преди няколко месеца Зуечето решава да се покаже от дупката и да размаха знамето с надпис: Аз изневерявам.

Нина и Зуека с дъщеря си

Постъпката му не е следствие от някакъв порив на смелост. Нина просто надушва, че нещо не е наред, и притиска в ъгъла любимия. Последвалата раздяла беше достатъчно добре отразена. Двамата елегантно се замериха с обвинения и обиди, като не пропуснаха да се надцакват колко са щастливи от новия им семеен статус.

Зуека наистина цъфти в обятията на Анна, но при Нина нещата не стоят така. Само преди дни тя подсказа, че не е преживяла раздялата и отново заръфа бившия си. Този път го обвини, че въобще не се грижи за дъщеря си Девина.

„Васил е най-големият лицемер на Земята. Наистина е велик артист. Пред хората се прави на благопристоен ангел, който сякаш години наред е живял в някакъв затвор. Дори до Гала допря да ни навира в лицето личните си емоции. Защо Гала не се сети да го попита дали се грижи за Девина. Тя е на 13 и има нужда от баща си. Той не е първа младост, за да му гледаме милувките с новото гадже. Нека постъпи достойно и да изпълни ангажиментите си към детето, което е създал. Дори и за нещо толкова елементарно като издръжката трябва да го подсещам“, беснее пред свои приятели Нина.

7 години Зуека кръшкал на Нина с друга жена

Няма кой да чуе воплите й. Зуека е по-щастлив от всякога, че няма от кого да се крие и може свободно да се радва на любовта си с Анна. Двамата по най-бързия начин се събраха да живеят заедно. Спестовният до болка Василев подкокороса майка си да ги приеме с гаджето в просторния си апартамент. След раздялата с Нина актьорът и водещ на „Господари на ефира“ беше принуден да се изнесе от семейното жилище и за известно време живя при свой приятел. Жилищните му проблеми са останали далеч в историята и сега на дневен ред е много по-важна задача. Васил иска да се възпроизведе поне още веднъж, а и Анна вече няма за кога да отлага създаването на свое дете. Васко и Ани много искат да имат свой наследник.

Нищо чудно скоро да се чуе блага вест. Зуечето бачка яко и няма проблем да издържа семейството си“, твърдят приятели на щастливата двойка. Двамата влюбени нямат никакво намерение да се женят дори и да създадат свое поколение. На нисичкия актьор хич не му се минава за трети път през радостната за някои и отегчителна за други сватбена процедура. Малцина си спомнят, че преди Нина Зуека премина през неуспешен брак с красивата Румяна. Двамата се запознават в НАТФИЗ и в първия удобен момент изтичват в гражданското да подпишат. След само 3 години съвместен живот с още по-голяма енергия търчат до съда, за да се развеждат. Там преживяват трагикомичен инцидент. Съдийката категорично отказва да им оформи необходимите документи. Строгата дама в черна тога до последно е убедена, че си правят някакъв майтап с нея. По това време Зуека вече е познато лице от студентското предаване „Ку-Ку“, което обича да си прави кодош с политици и познати лица от телевизията.

Без да са го планирали, Васко и разлюбилата го Румяна решават да се разведат точно на 1-ви април. Датата всява още повече подозрение в и без това мнителната съдийка и тя намръщено отсича: „Това е някакъв номер, в който няма да участвам“.

„Едва успяхме да я убедим, че наистина искаме да скъсаме брачния си договор. Не знаех да се смея или да плача. Не е лесно решение да се разделиш с човек, на когото си се вричал във вечна любов, а в съда да си мислят, че им правиш скрита камера. Добре, че накрая успяхме да убедим длъжностните лица да ни , съдействат, за да се свърши с целия този ад“, разказва Васил Василев.

Злите езици говорят, че той е бил подтикнат към идеята за развод от Нина, която по това време му преподава кукловодство в НАТФИЗ и успоредно с това го въвежда и в тайните на страстния секс.

Ето че години по-късно историята се повтаря, само че този път Нина е от страната на губещия отбор. Изоставената и много бясна актриса твърди, че ще гони до дупка бившия си, докато не се вразуми и не започне да изпълнява по-съвестно бащините си задължения.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *