Думата миндил, хвърли в размисли Зуека

Васил Василев - Зуека

  Думата миндил сащиса Васил Василев – Зуека и актьорът се почуди как да я обясни в тв ефира. Странната чуждица се превърна в истински хит, след като Мариана Попова обиди Черната Златка с нея във „ВИП Брадър“, а актьорът трябваше да я използва в „Господари на ефира“, докато осмива съквартирантите.

Рачков го попита какво пък е това миндил, но Зуека не можа да отговори. Оказа се, че десетки зрители подобно на него се чудят какво означава думата, често употребявана и от гласа на Бай Брадър като обида на съквартирантите, и търсят отговор в интернет форуми.

Мариана Попова и Златка Димитрова

Дори всезнаещата тьрсачка „Гугъл“ не може да отговори еднозначно на въпроса. Според информацията в официални сайтове миндил е чуждица от арабски и се превежда като салфетка. Арабисти обаче обясниха, че в разговорния език думата се използва като вулгарна обида и означава лека жена, която общува с много мъже, без да ги избира.

„Арабите често наричат така леките жени и да си кажем направо – проститутките и уличниците. В България сред по-ниските прослойки на обществото думата е навлязла именно с това си значение като обида“, уточняват специалисти. Остава загадка откъде Мариана Попова, която има претенции да е интелектуалка, знае долнопробната дума. „Айде, сиктир бе, бургаски миндил скапан! Парантия с парантия!“, избухна поп певицата по адрес на плеймейтката в Къщата на риалити шоуто и вкара в потрес и зрителите, и Зуека, и Рачков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Думата миндил, хвърли в размисли Зуека"

  1. coconut oil is   25.11.2019 at 22:44

    Wonderful web site. Lots of helpful info here. I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.
    And of course, thank you for your effort!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *