Внимание! Плъзнаха фалшиви социални работници!

мними социални обират пенсионерите

Напоследък зачестиха измамите на възрастни хора от фалшиви социални работници. Това ни алармира пловдивската дирекция „Социално подпомагане“.

От там предупреждават населението да е бдително, защото по градовете и селата са тръгнали доста измамници, представящи се за работници от „Социално подпомагане”. От Дирекцията ни припомнят, че в момента течала кампанията за социално подпомагане за отоплителния сезон и действително социалните инспектори обикаляли по домовете. Но истинските социални работници трябвало да се легитимират с овесени по вратовете им

Обикалят мними социални работници

баджове с имената и длъжността им. Така хората би трябвало да ги различават от самозванците. При съмнение за шарлатани хората трабва да позвънят в прилежащата им социална служба или на телефон 112. Полицаите ни съветват да внимаваме кого пускаме в къщи. Защото не един и двама пенсионери бяха измамени от фалшиви социални работници, които влизат в къщите им под предлог, че идват по повод различните социални програми за подпомагане на хората, а реално ги обират.

Измамници обират пенсионери:

http://youtu.be/oMI8xcUoiRg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *