Шокиращо видео показва как тялото на Кадафи е било използвано като кукла за вентрилогия!

Куршум в главата убил Кадафи

Ужасяващо ново видео се появило преди няколко дни в интернет, за да покаже как бунтовниците използвали тялото на мъртвия Муамар Кадафи.

В шокиращия клип, който бил качен в YouTube в началото на седмицата, демонстратори в очевидно приповдигнато настроение използват трупа на либийския диктатор за вентрилогия. Зловещите кадри изплували, след като сирийски активист го качил в Туйтър като заплаха към сирийския лидер Башар Асад. Видеото е с продължителност една минута и изглежда е снимано на 20-ти октомври миналата година, когато Кадафи беше пленен и убит от бунтовници.  На него се виждат страшни сцени на

Муамар Кадафи

радост между млади мъже, които викат и се поздравяват до бус, в който е тялото на диктатора, голо, кърваво и осакатено. Един от бунтовниците хванал главата му и я движил, докато говори на арабски. На някои от сцените се вижда как снимат с мобилни телефони. Видеото е доказателство за хаоса, който обгръща смъртта на Кадафи и до днес. Пускането му в Интернет идва 2 седмици след първите демократични избори в Либия. Кадафи управляваше Либия, след като взе властта от крал Идрис през 1969 година. Той отстъпва от прякото управление през 1977, за да стане „ Брат водач” до смъртта си през 2011 година. Протестите срещу Кадафи започнаха през февруари 2011, с последващи бунтове в Египет и Тунис. Те ескалираха в гражданска война, в която се намесиха САЩ и НАТО. Кадафи беше хванат в плен след опит да избяга, но вместо да го транспортират до Триполи, бунтовниците от Националната Армия за Освобождение го екзекутират.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО  НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА :

http://youtu.be/Ba3ZXRJDGY8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *