Николета: С Емилия ще правим дует!

Николета Лозанова

Плеймейтката Николета Лозанова и чалга звездата Емилия щели да работят по общ проект. Двете красавици се  видели вече и се разбрали да реализират някаква  свежа идея.

Плеймейтката била крайно впечатлена от парчето на Емилия “Ще чакам да звъннеш” и се обадила на фолкаджийката. Думите на Ни Ло били, че нямала никакви задръжки и би искала да работят заедно, споделила жената на Божинов. От своя страна попфолк дивата си призна, че Николета Лозанова много й допадала и дори тези, които я ненавиждат й завиждали за красотата. Това няма да

Емилия

е първата песен на Николета. Преди време тя записа едно парче и с рапъра Ванко Едно. Песента „Истински обичана“ стана хит в Интернет и въпреки противоречивите коментари, все пак счупи рекорда по гледане в мрежата. Освен това, преди време Николета направи и едно горещо видео с бившата си приятелка Андреа и Русата Златка. Видеото с трите диви беше нагнетено със силна еротика за радост на феновете. Така че в момента се очаква дуетът между Николета и Емилия да е нещо средно между песента „Истински обичана“ и еротично видео – стискат палци почитателите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО 16+:

http://youtu.be/wTkWXdV0HCk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *