В „Малката булка“: Санчи застрашава живота на Ганга и бебето й!

malkata-bulka-ganga-1

Бременността на Ганга излага на риска живота й, а също и на бебето. Калияни извършва традиционен ритуал за здравето на майката и детето. Въпреки риска и трудностите, Ганга обещава на Калияни, че ще я дари с правнук.

За тържеството пристига и семейството на Ананди и Шив. Заедно с тях е и Санчи, която много настоява да присъства. Семейството й решава, че няма нищо лошо да дойде и да се изясни с Джагдиш.

Санчи обаче е планирала друго. Пред всички се извинява на Ганга. Но когато останат само двете, започва да я обижда и да й говори ужасни неща. Санчи проклина Ганга да умре, а също и детето й. Шокът от зловещите думи предизвиква родилни контракции.

malkata-bulka-ganga

Джагдиш спешно откарва Ганга в болницата, където тя му ражда син. Щастието в семейството е безкрайно.

След като Ганга се прибира вкъщи, се обажда на Санчи, за да и каже, че любовта и молитвите на семейството й, са запазили живота й. Джагдиш случайно дочува Ганга. Шокиран е от постъпката на Санчи и й забранява да се приближава до семейството му.

Ананди и Шив осиновяват Амол
Ананди и Шив осиновяват Амол

Междувременно, Ананди и Шив осиновяват малкия Амол, който не може да ходи. Записват го на терапия, за да успее да проходи. Амол бързо свиква с Ананди и Шив и дори нарича Малката булка „мамо“. Семейството на Шив обаче не е доволно, че двамата са привързани към осиновеното момченце и настояват да си имат свои собствени деца.

Амол се оказва много интелигентен и е приет да учи в много престижно училище.

Ратан Сингх научава, че Ганга и Джагдиш имат син и решава, че ще им отнеме Ману. Адвокатът на Джагдиш обаче успява да го разубеди. Така Джагдиш осиновява Ману.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *