В „Малката булка“: Ганга на косъм от смъртта заради бременността си!

djagdish-ganga-4

Предстоящите събития в „Малката булка“: Ганга за малко да умре заради бременността си. Санчи осуетява осиновяването на Ананди и Шив.

Най- после Джагдиш и семейството му научават, че Ганга е бременна. Джагдиш обаче изобщо не е доволен и настоява да махне детето.

Шив намира истинския си баща Ануп. Но решава засега да не му разкрива, че е негов син. Калияни отива на гости на Иравати и Алок. Така разбира каква е истината за Шив. Калияни го подкрепя без да се замисли.

Ганга успява няколко месеца да крие от Джагдиш истинската причина за странното си поведение. Накрая му разкрива истината за бременността си. Джагдиш много се ядосва. Опитва се да я накара да направи аборт. Ганга обаче категорично отказва. Лекарката й потвърждава, че вече не може да се направи аборт, защото бременността е много напреднала.

anandi-shiv
Ананди и Шив осиновяват малкия Анмол

Междувременно, Ананди и Шив решават да осиновят болно дете. Семейството на Шив е против. А Санчи се намесва решително, за да осуети осиновяването. Подава оплакване до институцията, че семейството не иска детето.

Но в крайна сметка, Шив и Ананди осиновяват малкия Анмол.

Състоянието на Ганга започва да се влошава. Резултатите от изследванията й са много лоши. Почти няма шансове да износи детето. Калияни започва да се грижи за Ганга, за да и помогне да премине през изпитанието.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *