Докога Нова тв. и Вип Брадър ще толерират агресора шеф Петров? Скандални разкрития за бруталния екшън снощи:

Брутален екшън се разрази в къщата на „Вип Брадър“, а в неговия епицентър отново беше шеф Петров. Наглият готвач за пореден път извади от релси Тото и Дани Златков, които едва се сдържаха да не го напердашат. А готвачът се постара всячески да ги провокира.

Всичко се размина само с леко разкървавения нос на българския Роналдо. Това не обаче изобщо не беше инцидент, а умишлено причинена травма от готвача. Но и този път Биг Брадър си затвори очите за своеволията на готвача. Дани Златков се наведе над Петров, за да се обясняват. И в този момент подлият кулинар успя да му удари една главичка, което причини кръвотечението от носа на футболиста. Но като горд мъж, Дани Златков не се разписка и си замълча. Или се е надявал, че от продукцията поне този път ще вземат мерки. Но това така и не се случи. Дори при очевидна физическа агресия!

Аверът на Дани – Тото, за едната бройка да удари Петров. Рапърът вече не може да диша готвача и все по- често си изпуска нервите. А кулинарят умело го провокира. Но от „Вип Брадър“ обвиниха отново Тото за скандала и го изкараха виновния, като покриха за пореден път истинския агресор.

Рапърът от седмици се опитва да убеди съквартирантите да вземат мерки срещу Петров. Но никой не го послуша. Тото продължи да трупа гняв, а готвачът да става все по- нагъл.
От началото на шоуто шеф Петров сипе груби обиди към абсолютно всички в къщата. И не е ясно защо не беше изгонен още тогава по регламент заради вербална агресия. Започна от жените: едната миришела, другата била повлекана, третата – орангутан.

След като се саморазправи с дамите, погна мъжете. Дани Златков и Тото обаче започнаха да му се опъват и да му отвръщат подобаващо. Но дори след бруталните заплахи, които шефът отправи към футболиста, от продукцията пак се направиха, че нищо не е станало.
Можеше поне да спрат алкохола в къщата. Но дори това не направиха, за да свалят градуса на напрежение в къщата.

Направиха се също, че не виждат как шеф Петров удари с глава носа на Дани Златков – нещо, което се вижда съвсем ясно от записите. Реакция не последва. Продължават и към момента да толерират агресора, като се опитват да насъскат публиката срещу Тото, защото ги излъгал на кастинга, че няма гадже.

От ръководството на Нова тв. също си траят и не взимат мерки срещу бруталната вербална и физическа агресия, която се излива от ефира им ежедневно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *