Виж провалите на Бойко Борисов, за които не може да се оправдае с предишните управници!

генерал Бойко Борисов

Вече три години на власт са ГЕРБ и през тези три години ни се обяснява, колко лошо живеем … заради предишните управници. Преди близо четири години българите махнаха от власт тройната коалиция и народът избра за свой спасител – Бойко Борисов.

От тогава, използвайки недоволството срещу корупцията, Бойко почна да замазва своите провали с “предишните“ и фразата “комунистите са виновни” стана любим рефрен на всички ГЕРБ-аджии. И така вече три години генерал Борисов управлява България, като се оправдава за всичко, че не е виновен той, а предишните. Но има няколко факта, за който не може да упрекне никой и ето ги пред вас, нашите читатели.

Първо никои от „предишните“ не му е виновен за тесните контакти с емблематични престъпни фигури като “Пашата” и Младен Михалев Маджо. Въпреки компрометиращите снимки, на който е „заловен“ Бойко Борисов отрича, че се познава с хора от СИК и най-вече Пашата. Още през смутните времена  на 90-те той имал участие в ред търговски дружества с различен предмет на дейност.

Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователна компания СИК през 1995 г. Отляво надясно са Венцислав Стефанов, Румен Николов- Пашата

Даже в периодичния печат е спряган за „висш служител от средите на СИК“. Естествено след като се урежда с държавен пост през 2001 година, генералът се оттегля от „бизнеса“.

Провал две. Ставайки кмет на столицата през 2005 година, Бойко Борисов обеща да се разправи с бездомните кучета и да издигне завод за боклук. До ден днешен нито завод за боклуци, нито кучетата по София са намелели, напротив има известно увеличение на нахапаните от кучета, понякога и до смърт, граждани.

Бойко Борисов като кмет и обеща да се справи с бездомните кучета и да построи завод за боклук

Трети провал. Ползването на правителствения самолет като такси. Да си припомним,  че през есента избухна поредния скандал в държавата. Тогава лично премиерът и транспортният министър Ивайло Московски признаха, че държавния самолет „Еърбъс” е бил използван за превоз на съотборниците на премиера в клубния му футболен отбор “Витоша” (Бистрица).

Като това станало след загуба на Бойко Борисов при игра на карти в Евксиноград. Премиерът обещал да изпълни едно желание на победителя  Емил Димитров. Емо Ротманса пожелал премиерът да играе футбол с Бистришките тигри срещу неговите хора от “Чавдар”. Това са само малка част от примерите, за грешки на генерал Борисов, както е казал Макиавели – Политиката няма връзка с морала.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/_jw_WTdl4qw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *