Нов екшън в къщата! Шеф Петров погна съквартирантите с нож!

Петров нож леглоШеф Петров непрекъснато обвинява другите, че са луди и имат някакви зловещи  психоотклонения, но не е зле и той да отиде на лекар.

Многократно обижданият от него футболист Даниел Златков реши да му го върне като се направи сна призрак и в тъмна доба се опита да му изкара ангелите за отмъщение. Невинната шега на спортистът обаче за малко да се превърне в кървава драма!

Шеф Петров скочи като ужилен, отиде в кухнята и се въоръжи с най-острия нож. „Аз съм под заплаха, тук всички са срещу мен, искат да ме убият, развика се готвачът, без да му пука, че всички спят. След което легна с нож до главата си.“

„Тук всички са луди“, заяви в един от безкрайните си монолози владетелят на кухнята. „Ще ги отстранявам един по един, ще им разкажа играта и ще победя. Изтъкани се от комплекси, жалки са! Торби с ла*на. Безмозъчни фигуранти. Ще махна мъжете, защото Ваня Щерева им е завъртяла главите. Тя е майка – орангутан. Манипулира ги. А после като изчезнат слабаците, ще се справя и с нея!“

Дали всички в предаването са луди, не знаем. Не сме лекари да поставяме диагнози.

Но шефът определено има нужда някой да го диагностицира. Той ту мрази всички, ту им се обяснява в любов.

Петров фут ножТу се заканва на Дани Златков, че като излязат от Брадъра, ще го разпори и ще му изкара червата, ту го нарича приятелю и забравя за ножа.

Ту декларира, че няма да проговори на Мегз до края на формата, ту я нарича силно момиче и добър играч.

Доскоро всички мислеха, че странните му изблици се дължат на алкохола, който всяка вечер поглъща в сериозни количества, но сега  сам си призна, че е стратегия, за да стигне до финал.

Аз побеждавам във всички състезания, удари се в гърдите той.

Е, в това няма да спечели.

Гарантираме!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *