Шеф Петров затънал в дългове! Ето кои са другите вип- гладници:

shef-petrov-3

Стана ясна причината за опънатите до краен предел нерви на шеф Боби Петров в къщата. Оказва се, че топ готвачът няма да види и лев от тлъстия си хонорар от „Вип Брадър“. Всички пари, които ще заработи в шоуто, ще отидат за погасяване на дълговете му към НАП, както и към други хора.

Сметките на шеф Петров са под запор от няколко месеца и той не може нито да получава пари, нито да тегли. Затова хонорарът от „Вип Брадър“ ще бъде преведен по сметка на съпругата му Милена.

За скандалната си изява в риалити шоуто известният кулинар се договорил да получи 80 000 лева. Дълговете му към държавата обаче възлизат на няколко десетки хиляди лева. На бизнес партньори, както и на приятели, от които е искал заеми, има да връща още толкова. Така че, шеф Петров едва ли ще види и стотинка от спечеленият с много нерви и унижения хонорар.

Половинката му Милена само чака да й преведат хонорара от шоуто, за да започне да се оправя с финансовите бакии на топ кулинара.

Но шеф Петров не е единственият закъсал за пари вип съквартирант. Сашка Васева също призна, че това е последният й шанс да възроди кариерата си и да започне отново да печели от ходене по участия.

Сашка Васева не спира да хленчи за пари в къщата
Сашка Васева не спира да хленчи за пари в къщата

Ваня Щерева пък е подсъдима заради неизплатени сметки към „Топлофикация“. Плейбоят
Цуни призна, че семейството му понесло тежки глоби от НАП и стандартът рязко се стопил.

Фолк певицата Мария също разкри, че след раздялата с Гущеров останала без пукната пара. За капак, той не й давал развод, защото бил вписан като съкредитор по ипотеката на апартамента й. Щом получила хонорара от „Вип Брадър“, Мария веднага го превела на банката, за да си изчисти дълга.

При Миглена Каканашева – Мегз, нещата също не са розови по отношение на финансите. В шоуто стана ясно, че има задържани контейнери за пристанището, защото не им платила ДДС. А за магазина си във Варна дължала пари за наем за няколко месеца.

Даниел Петканов и Алекс Богданска също признаха, че са имали много тежки финансови изпитания, като дори стояли без ток и отопление, още докато били гаджета.

Маргарита Хранова също влязла, за да изкара някой лев за децата и внуците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *