Зрителите ИЗГОНИХА Кулагин след ДИВ ЕКШЪН! Ето какво се случи:

Валентин Кулагин най- после беше изхвърлен от къщата, след като нападна Ваня Костова и удари с глава носа на Папи Ханс. А между двете събития, мнимия гримьор отнесе няколко удара с празна пластмасова бутилка от легендарната певица.

Кулагин трябваше да изхвърчи на момента, тъй като веднъж вече беше принудително отстранен още на десетия ден от старта на шоуто, след като навря чиния с риба в лицето на Божана Кацарова. Но беше върнат в играта, след като психоложката Ани Владимирова заяви, че гримьорът може да продължи да съжителства с останалите и че всъщност не бил лош човек. Очевидно беше за всички зрители, че Кулагин няма да се поправи, но продуцентите не искаха да изпуснат шанса за още рейтинг.

Как се стигна до сблъсъка между Кулагин и Ваня Костова?

Гримьорът нападна певицата в гръб и се опита да набута в устата й скилидка чесън. На кадрите се вижда как Ваня Костова залита напред и губи равновесие. Но след това успява да се обърне и нанася няколко удара по Кулагин с празно пластмасово шише. Певицата заяви, че той я ударил силно по устата, докато се опитвал да й навре чесъна.

Но гримьорът не спря дотук. Малко по- късно, Кулагин удари с глава носа на Папи Ханс.

Още в този момент гримьорът трябваше да бъде отстранен от къщата. Но от „Вип Брадър“ пак си направиха оглушки.

Тогава се случи нещо невероятно. Съквартирантите решиха да обявят пълен бойкот на Кулагин и спряха да му говорят. Гримьорът се опита да предизвика каквато и да е реакция от тях. Но не се получи.

И тогава Валентин Кулагин… избяга от къщата. Той отиде при охраната и заяви, че иска да си ходи. Малко по- късно съквартирантите получиха съобщение от продукцията да стягат багажа на гримьора.
Радостта на съквартирантите не трая дълго. След два- три часа Кулагин пак цъфна в къщата. Но вече видимо сринат. Той призна, че му била оказана психологическа помощ, а продуцентите го навили да остане до понеделник.

И така, снощи след гласуване на зрителите във фейсбук, Кулагин най- после изхвърча от „Вип Брадър“.
В живото студио гостуваше и Ани Владимирова, но така и никой не посмя да я попита защо позволи още при първото отстраняване на Кулагин от шоуто, да се завърне обратно в къщата. Пък и какво ли може да отговори – шефовете ми наредиха.

В резултат, тв ефирът беше превърнат в тотална кочина. Цинизми на кило се сипеха в прайм тайма всеки делничен ден. Една от най- големите певици беше наричана с обидни епитети, които тук няма дори да споменем. И за капак – беше нападната в гръб от един откровен психопат. Преди това пък изтъкнатата кулинарка Божана Кацарова беше нападната в банята и унизена от Кулагин, който й натика риба в лицето. Накрая писателя и известен рекламист Папи Ханс отнесе удар в глава в носа. А за хилядите обиди и унизителни епитети, с които Кулагин обруга абсолютни всички съквартиранти в къщата, дори няма да говорим.

През цялото време Нова тв. не предприеха никакви мерки. Все пак, не става въпрос за Милен Цветков, че да го уволнят за един ден, защото казал нещо, което не се харесало на властта. Явно да показват един пропаднал изрод като Кулагин им е много по- ценно, отколкото хигиената в ефира им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *