Как Лияна избяга от сватбата си

Лияна обърка не един живот, включително и своя
Лияна обърка не един живот, включително и своя

  Тазгодишният „ВИП Брадър“ разкри окончателно що за стока е Лияна. Фолкпевачката се натиска най-безсрамно с боксьора Тервел Пулев, масажира му петите и му дава да й бърка по дупките, макар да е наясно колко камери я следят и че сред зрителите може би е и съпругата на нейния „ухажор“. За подобно разхайтено женско поведение има много точни думи и определения, но ще се въздържим от употребата им.

Впрочем „подвизите“ на бившата лекоатлетка в Къщата едва ли изненадват онези, които я познават. А най-наясно с коварния й нрав е един бизнесмен, бивш борец, който едва не я направи своя съпруга.

Калоян Стоянов - Цимбика
Калоян Стоянов – Цимбика

Въпросният господин се е подвизавал на тепиха по времето, когато пехливанин бил и Георги Илиев. За разлика от Главния обаче, след като прекратил спортната си кариера, той не се потопил в ъндърграуда, а започнал да развива законен бизнес. Първоначално трупал капитали с търговия, а в един момент се насочил към производство и строителство. Днес има процъфтяваща компания с големи обороти, щастливо женен е и сигурно всекидневно отправя благодарности към Господ, че го е предпазил от брак с палавата Лияна.

Господинът, комуто приятелите викат Шони, се запознал с фаталната изпълнителка покрай дружбата си братовчед й Коцето. Красотата й не го оставила безразличен и от дума на дума и от среща на среща двамата си станали близки. Близки до степен на интимност.

В онзи период Лияна тъкмо била скъсала за пореден път с дългогодишната си изгора Калоян Стоянов – Цимбика. Неговото име напоследък се спрягаше доста покрай панаирите в ЦСКА, а навремето бе известно от вицепрезиденстването му във ФК „Металург“.

Нескритата близост на Лияна с Тервел Пулев
Нескритата близост на Лияна с Тервел Пулев

С Шони певицата се чувствала добре. И как иначе – попаднала била на чаровен, добър, заможен и щедър мъж. Затова, когато той й предложил брак, без замисляне склонила да му пристане.

Двамата набързо резервирали час в райсъвета, ангажирали ресторант, купили булчинска рокля и разпратили покани за сватбата си на най-близките си роднини и приятели. А няколко дни по-късно станало нещо невероятно. Непосредствено преди венчавката Лияна зарязала благодетеля си и се върнала при Цимбика. С което хем разочаровала бизнесмена борец, хем му направила голяма услуга, защото той не заслужавал такава лековата съпруга.

За връзката на фолкизпълнителката с наркотрафиканта Махмуд, няма да припомняме, защото подробностите са известни на всички. Няма да се спираме и на авантюрата й с Благо Георгиев, който заради нея изостави бременната си жена Христина и се орезили като за световно.

Лияна с дъщеря си Дениз
Лияна с дъщеря си Дениз

Ще споменем обаче, че в миналото палавницата имаше и още една любопитна любовна история с човек от кримиконтингента. Като тийнейджърка Лияна бе интимна с близкия до СИК и вече покойник Фалконети. Него го застреляха преди около петнайсетина години.

„Това беше първият ми сблъсък с грозната действителност“, призна преди време хубавата брюнетка. С Фалконети тя ходеше, когато бе едва 15-годишна. По онова време жънеше успехи на лекоатлетическата писта – последователно спечели три републикански титли и призово място от Балканиада в Гърция на 800 метра гладко бягане.

 

Вадили я с вакуум от корема на майка й

Повод Лияна да гледа на себе си като целуната от Господ е 12 септември 1980 г. – рожденият й ден. Още преди да поеме първата си глътка въздух, тя била с по един крак на двата свята. Лияна е най-голямата от трите сестри, Зорница и Богдана, в семейството на Валентина и Валентин. Родителите на чалга дивата дълго чакали първата си рожба, на която всички във фамилията гледат като на щастливка.

„Майка едва ме е родила по естествен път, но появата ми е била огромен стрес за нея. Не съм искала да излизам. В ключовия момент се изгубили сърдечните ми тонове. Наложило се е да ме извадят с вакуум. До ден днешен на главата имам белег от него“, разказа Лияна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *