„Вип Брадър“ скъса нервите и на съквартиранти, и на зрители! Докога ПСИХОПАТИ ще шестват като царе из тв. ефира?

За втора поредна година „Вип Брадър“ превърна тв. ефира в гнусен бордей, от който се разнасят обиди, псувни, писъци. Продуцентите се плъзват по най- тънката лайсна – да вкараме един психопат в къщата, който да тормози останалите. Миналата година беше шеф Петров, а тази година – Валентин Кулагин.

А останалите съквартиранти – повечето, от които известни певци, актьори, бизнесмени, че и естрадни легенди, трябва да търсят начин да неутрализират психопата – по без да се стига до физическа саморазправа. Трябва да си траят, дори когато той ги провокира с брутална вербална агресия. Трябва да си траят, дори когато психопатът им посяга физически!

Миналата година шеф Петров умишлено удари глава в носа на футболиста Даниел Златков. Но от продукцията се направиха на разсеяни и не взеха абсолютно никакви мерки.

Тази година Валентин Кулагин тормози с жестока вербална агресия абсолютно всички, като дори успява да надмине шеф Петров по долнопробност. Самозваният гримьор си набелязва жертва и ако види, че човекът поддава на тормоза – още повече се ожесточава. Кулагин определено цели да му бъде посегнато физическо, за да може самият той да се изкара жертва. А след това да плаши със съд и запориране на сметки.

Даниел Златков е с разкървавен нос, след като шеф Петров го удари с глава

Нервите на Веселин Плачков не издържаха след поредната канонадата от обиди, които Кулагин изсипва срещу него в продължение на дни. След като на няколко пъти актьорът се изпусна и напсува гримьора като каруцар, се стигна и до неминуемо физическо съприкосновение.

Ако беше в реалния живот навън и ако Плачков беше тормозен вербално по този начин, най- вероятно щеше да подаде жалба в полицията или да заведе дело за уронване на престиж. Дали някъде из правилника на Вип Брадър не пише нещо за вербална агресия? И не трябва ли и тя да се наказва, когато уронва престижа на участник и го унижава?
В следствие на скандала с Кулагин, Веселин Плачков вдигна кръвно – 179 на 106, доколкото се видя от камерата.

До колко е сериозна ситуацията с Кулагин в къщата, продуцентите трябваше да се светнат и от втория случай на тормоз над съквартирант, който отново прерасна във физическо съприкосновение.
След продължителен тормоз, готвачката Божана перна Кулагин по ръката и той си изпусна полагащата му се порция риба по договор. Минута по- късно, гримьорът я издебна в банята – където няма камери, и й навря в лицето събраната от земята риба.

Кулагин нападна Божана в банята

Не просто физическо съприкосновение, но и тотално унижение за Божана. Победителката в „Мастър шеф“ не спря да плаче почти цяло денонощие от омерзение.

В крайна сметка, от продукцията трябваше най- после да вземат мерки и наказаха с принудително отстраняване и Кулагин, и жертвите му Божана и Плачков, чиито нерви не издържаха.

Изненадата обаче беше, че вместо да излязат официално от шоуто, ги настаниха в тв. психиатрия, където да си лекуват нервите. Кулагин пък колкото и да мрънкаше, че не иска да стои там, защото не се чувствал виновен, все пак остана… за да си запази хонорара. След известен престой в тв. психиатрията, тримата ще могат да се върнат в къщата.

За Божана и Веселин Плачков това ще е една заслужена реабилитация, тъй като и двамата изразиха съжаление, че не са издържали на тормоза на Кулагин и са отвърнали на агресията с агресия.
Но дали Кулагин ще се промени? Едва ли, тъй като си е отровен психопат. Не случайно няма никаква самокритичност и нито веднъж не изрази съжаление за думите и постъпките си.

Хайде съквартирантите поне ще получат хонорари, при това немалки, че ще търпят Кулагин. Но какво получава тв зрителят? Погнусата да става свидетел на каруцарски псувни, унизителни епитети и сцени – резултат от терора на психопата в къщата!

Шоуто, както миналата година, така и сега, буквално е негледаемо. И докато миналата година „Вип Брадър“ задържа някакъв рейтинг, благодарение на Мегз, то тази година нещата никак не са добре. Интересът към шоуто е видимо понижен.

Как да се справим с агресията? Навън, както казахме, можем да предприемем административни стъпки, за да не се стига до физическа саморазправа. Но в къщата, продуцентите на „Вип Брадър“ съвсем умишлено оставиха ситуацията да ескалира, за да си направят селския панаир.

Е, направиха го. Но загубиха зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *