Упражнения за забавяне на еякулацията

Ако смятате, че сексуалният ви живот щеше да е много по- добър, ако той не свършваше рано, вижте тези лесни упражнения, които ще му помогнат да контролира еякулацията си, така че и двамата да се радвате на пълноценен интимен живот

еякулация4

Във всяка връзка табутата са излишни и комуникацията е основна, за да е хубав секса. Освен ако няма дисфункция, физически или психологически проблем, при който се налага да потърсите лекарска помощ, прекалено бързата еякулация се дължи на липсата на контрол върху тялото. Може да има различни причини за това. Разбира се, няма как напълно да владеете ситуацията в момент на страст и желание, но ако еякулирате прекалено често, ще се превърне в проблем за вашата връзка.

„Еректин- Макс“ – са мощна ерекция и стръвно женско либидо! ВИЖ ТУК

Човешкото същество е много сложно и когато прави секс, влияят много фактори – не само физически, но е ментални. Може би този проблем за вашата връзка има лесно разрешение, което може да установите с откровен разговор на теми като:

Достатъчно често ли правим секс? Може бързата еякулация да се дължи на липса на практика?

Прекалено дълго продължават любовните игри?

Усеща си половинката ви натиск и мисли ли, че трябва лесно да достигне до оргазъм?

Има ли проблеми свързани със стрес и тревожност?

Заедно със задължителния диалог, има и серия от упражнения, които могат да ви помогнат да контролиратееякулация3 бързата еякулация. Повечето от тях са насочени да заздравят мускула, който се намира при мъжа между ануса и скротума.

Този малко познат мускул, които позволява да се контролира количеството урина (мускулът, който свиваме, когато много ни се ходи по малка нужда). Слабият мускул може да е причина за бързата еякулация.

Заздравяването на мускула е целта на упражненията познати като упражнения на Кегел, които се състоят от редуване на свиването и отпускането му. За да има резултат от тях, се изисква време. В началото се опитвате да контролирате излизането на урината като я задържате за няколко секунди, а после я оставяте да си тече. Въпреки че изглежда сложно, когато повтаряте това упражнение няколко седмици (вече и без да уринирате), мускулът малко по малко ще става по- здрав и ще ви помогне да имате хубава ерекция и по- голям контрол върху еякулацията си.

Друга известна техника, чрез която да се опитате да спрете изтичането на спермата, е техниката Семанс. Тук има и физически, и психологически компоненти. Можете да помогнете на партньора си като го възбудите, толкова, че още малко и ще стигне до оргазъм, но той веднага трябва да се опита да го контролира. Когато пенисът е в ерекция и партньорът ви е стигнал почти до оргазъм, хванете главичката внимателно. Поставяте палеца в началото на кожата (френулум), а показалеца и средния на обратната страна. Като натиснете леко, веднага ще спрете еякулацията.

Тези упражнения изискват голяма концентрация и няма да станат от първия път. Трябва търпения и практика.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Упражнения за забавяне на еякулацията"

  1. Pingback: 3traveller

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *