Кои са ерогенните зони на мъжете

Да накараш партньора ти да се наслаждава на интимните ласки е една от най- важните цели на секса . Навярно ви харесва, когато мъжът познава добре тялото ви и ви кара да се чувствате страхотно. А и на тях би им харесало на да ги изненадате.

мъже

Важно е да се знае, че пенисът не е мястото, където е концентрирано цялото удоволствие на мъжа. Целта е да научите кои са неговите ерогенни зони и да ги стимулирате, така че да го превърнете в звяр в леглото. Ако партньорът ви има проблеми с получаването на ерекция, можете да се доверите на „Еректин- макс“

ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ НА МЪЖЕТЕ

Устните и ушите. От устните започва всичко – страстната целувка, усещането на допира, слюнката…Това е първата фаза на възбудата. Опитайте се да си играете с устните му – хапете ги леко, облизвайте ги с език.

Ушите са много чувствителни, тъй като имат много нервни окончания. Докосвайте ги нежно с пръсти или с език. Не забравяйте да му прошепнете нещо, когато сте близо.

Шията. Не само жените, но и мъжете се възбуждат от допира по шията – особено ако е с език. Може и леко да го захапвате,мъже1 без да правите смучки.

Гърдите. Много мъже имат чувствителни зърна. Докосвайте ги, смучете ги, хапете ги, но леко.

ТОЧКИТЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО НА МЪЖКИТЕ ЕРОГЕННИ ЗОНИ

По пениса има няколко места, които предизвикват удоволствие у мъжете. Първо, главата на пениса. Може да я докосвате с език, докато го движите нагоре- надолу.

Основата на пениса. Хванете я с една ръка и започнете да движите пръстите нагоре- надолу.

Тестисите. Обикновено ги забравяме, което е грешка. Скротумът е особено чувствителен – можете да го масажирате с ръка или да го лижите.

Перинеума. Това е зоната между тестисите и ануса. Една от най- възбуждащите зони за мъжете. Може да го оближете или да го натиснете с пръсти. По този начин стимулирате мъжката г- точка – простатата. Може да го направите и през ануса.

Много мъже са възмутени от идеята за стимулация на ануса – това е, защото не знаят какво изпускат. Оттам също се стимулира простатата. Може да го направите като вкарате пръст и правите кръгови движение. Друг вариант е да го направите с език, ако се осмелявате.

Ключът към невероятен секс. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/8_8UnDWkERI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *