5 типично мъжки секс грешки

Съвети за мъже или как да станеш по – добър любовник

мъжки грешки

Прекалявате с интимностите (приказките)

Много мъже се мислят за велики оратори и допускат груби грешки в момент на вербално съблазняване. Може би си мислят, че тя иска да чуе поредния комплимент или подкана за секс, но в действителност това рядко е така. Не прекалявайте с приказките – нито многото комплименти, нито купищата мръсни думи, ще я накарат да ви пожелае. Най – добре е да се вживеете в ролята на силния, самоуверен и мълчалив тип.

Агресия

Агресивното поведение наистина се харесва на жените, но до определени граници. Бъдете внимателни по време на любовната игра и пипайте по – нежно с пръстите. Ако започнете да я галите по клитора имайте предвид, че в това малко грахово зрънце има 8 000 нервни окончания което значи, че и лекото докосване е напълно достатъчно за приковаване на вниманието. Силното натискане и дърпане ще я накара да се чувства неудобно. Бъдете нежни.

Отказвате да я целувате след орални ласки

Понякога подобен отказ се възприема от жените като кръвна обида. Разбира се, ако гърлото ѝ е пълно със сос има как да се оправдаете, но не и ако услугата е извършена само като част от любовната игра. Никога не допускайте грешката да се отвърнете с гримаса на отвращение – така ще я накарате да се чувства евтина и нежелана. Ако все пак не можете да надделеете на себе си, целунете я по врата, раменете, лицето и така нататък.

Не сменяте позите

Да свършите цялата работа само по един начин, често се определя като скучно и досадно. Момичетата обичат да има разнообразие, особено когато са се доверили на своя човек и му се отдават изцяло. Представете си как ще изглеждате в нейните очи, ако не си раздвижите мозъка и карате отначало докрай само с мисионерската например.

Отказ от предпазни средства

Ако категорично откажете да използвате предпазни средства по време на секс, това може да я разколебае, уплаши и в крайна сметка да ѝ развали настроението. Презервативът наистина не е най – удобното нещо за мъже, но никога не забравяйте, че може да ви предпази от редица неприятности, сред които нежеланата бременност е най – малката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *