Златка се съблече във ВИП Брадър

Златка танцува под дъжда

Топлият дъжд изкара Златка навън. Явно решила да печели съквартирантите и зрителите, всички който гледаха живото предавана на сайта видяха, че Златка е още пияна от снощи и почна да се умилква около Орлин и Фънки.

Плеймейтката реши да покаже на какво е способна и им изденси неприличен танц, полугола в пушкома. Гледайки танца  Фънки почервеня целия и освен кръвно видимо дигна и нещо друго, защото дюкяна му се изду.

Орлин запази стоическо самообладание. Но това не се видя достатъчно на плеймейтката,  виждайки че в двора се вали дъжд, тя изтича навън и се съблече. Повдигна и тениската си, танцувайки еротично.

Златка Димитрова се съблече

Тук вече Орлин не издържа и излетя навън след нея. Двамата спретнаха невиждано до този момент шоу танцувайки полуголи под дъжда.

Явно дамите съвсем са изтрещели без секс, защото Мариана ту се пъха в кревата на един, ту на друг, че не пропусна и Къци. А Златка така се разпали, че съвсем вдигна кръвното на Фънки.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L8Org9tqpfw

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Златка се съблече във ВИП Брадър"

  1. are web hosting   28.08.2021 at 7:23

    I for all time emailed this website post page to all my
    associates, because if like to read it next my friends will too.

    Отговор
  2. ps4 games of   25.10.2021 at 7:09

    Hey there! I’ve been following your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx!
    Just wanted to say keep up the excellent job!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *