5 ползи от секса за косата ни

kosa-sex

Сексът не само ни прави по- щастливи и ни зарежда с енергия, но въздейства много положително и върху косата. Някои лекари ни съветват да имаме поне един оргазъм на ден, за да сме здрави.

Ето как сексът помага на косата ни да е по- здрава и красива:

„ЕРЕКТИН МАКС“ – СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ! ВИЖ ТУК:

1. Предпазва от остаряване. Сексът увеличава кръвообращението в тялото ни, така че получаваме много повече кислород. Увеличава производството на колаген, което я прави по- млада и забавя остаряването.

2. Прави косата по- силна. Както казахме, увеличава производството на колаген, протеинът, който изгражда основно косата, което я прави по- здрава.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-sex-1

3. Придава й блясък. Причината е в хормоните, които правят косата по- красива. Пълноценният сексуален живот увеличава способността на тялото да получава и обработва хранителните вещества.

4. Хидратира я. Ако имате проблем със сухата коса, замислете се дали не ви липсва секс. По този начин подобряваме най- добре кръвообращението и хидратираме косата.

5. Изхвърля токсините от скалпа. Сексът ни кара да се потим, а няма нищо по- добро от потенето за изчистване на кожата и отваряне на порите. Скалпът става по- чист, а това намалява вероятността от пърхот и акне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *