Секс за сдобряване – кога да и кога не

Дори и в сексът за сдобряване трябва да спазваме някои правила

Безспорно е, че няма по – добър и страстен секс от този след горещ  скандал с любимия. Като че ли неписано правило е след скандал да се озовете в леглото.  Креватната гимнастика след жесток скандал според сексолозите без  съмнение може да се нарече класика в жанра и определено е за предпочитане, вместо сърдити муцунки   и кофти номерца с дни напред. Експертите обаче са единодушни, че дори и в секса за сдобряване има няколко неписани правила, които  всички искат не искат, ако държат на човека до себе си трябва да спазват.

Не използвайте скандала, за да получите секс от половинката си...

На първо място в разрез с общо приетата практика „от главата за краката“  сексолозите отчитат,  че не бива преди да сте  се сдобрили с половинката си веднага да се мятате в леглото, защото ако проблемът ви остане отворен, сексът няма да го реши, а само ще го отложи във времето. Освен това, ако отношенията с вашият човек са захладнели не се опитвайте да го задържите до себе си чрез секс след скандал, защото това е чиста проба изгубена кауза.

Друго основно правило при секса след скандал е да не пренасяте крясъците в спалнята, защото този момент е съкровен и не го заслужава, оставете ги за после.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *