Болница набира акушерки за секс

Медицински сестри за секс

Скъпа болница в Стокхолм обяви конкурс за назначаване на секси медицински сестри с вид на еротични модели. За работните места имали право да кандидатстват само и единствено дами с умопомрачаващо пищни форми и широко деколте.

В сензационната обява се казва, че болницата търси девойки с голяма мотивация за работа и силно чувство за хумор. Било желателно кандидатките да изглеждат достатъчно горещи и като извадени от латино сериал. Завършеното медицинско образование не било задължително, но все пак е препоръчително кандидатките да имат подходяща диплома. Заедно с автобиография и мотивационно писмо, претендентките за интересната служба трябвало да изпратят и снимка в цял ръст, на която са в предизвикателна поза.

Медицински сестри за секс

Само няколко часа след публикуването на обявата започна да назрява скандал, тъй като съобщението предизвика изключително гневни реакции на общественото мнение в Швеция. Стотици разярени граждани скочиха срещу странната инициатива и изписаха множество негативни коментари в интернет. За да успокои обстановката, мениджърът на клиниката Йорген Андерсън разкри, че това е била просто маркетингова стратегия, целяща да привлече вниманието.

„Искахме основно да възбудим интерес в потенциалните кандидатки към нашата клиника. Задължително ще отбележа, че освен да са красиви, те трябва и добре да разбират работата си. Няма да избираме служителки единствено заради физическите им качества, а ще оценяваме и тяхната квалификация”

Най-сексапилната акушерка на света:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *