Ужас! Двама тинейджъри пребиха пенсионер, за да снимат побоя с камера

келеш пребива пенсионер за кеф

Вчера в Интернет се появи поредният шокиращ клип с участието на родни тинейджъри. На клипа двама младежи се нахвърлят върху възрастен човек и го свалят на земята, след което го пребиват.

Двамата безделници скачат върху случайния минувач с думите: „Кой си ти, бе?!”. Падналият човечец се опитва да се отбранява и казва: „Аз съм пенсионер!”. След като си начесват крастата, типовете оставят стареца да лежи на земята и страхливо побягват. Съдейки по кадрите, нападението е станало в София, около езерото в Дружба 1, а други намират прилика със Западен парк.

това били биячите според разпозналите ги

Но със сигурност изродите са от Дружба, защото след вълната от възмущение, което предизвика това деяние, имаше хора които ги познаха. В социалната мрежа се разпространили техни кадри и даже един потребител от фейсбук се стяга да организира  екип за наказателна акция.  Доброволците щели да се съберат пред НДК днес в 16.30 и ще поемат към Дружба.
Всъщност към  поредното безсмислено видео, в което деца пребиват възрастен човек, повечето коментари са от сорта на „прехвърлили границата“ и „Не искам да живея в тази държава повече! Всеки ден се изумявам все повече и повече!”
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OEnXpCZ6N50

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Ужас! Двама тинейджъри пребиха пенсионер, за да снимат побоя с камера"

  1. firebird   16.08.2012 at 9:30

    Накъде вървим, накъде отиваме …..

    Отговор
  2. Росица Ризова   16.08.2012 at 9:30

    Тези са деца на изроди и самите те са изроди. Това 20 години да стои в ТВУ няма да са му достатъчни да придобие човешки облик. Егати физиономиите те на задни части приличат. Къде е полицията, къде е законността. Закона да бъде приложен с всичката си сила. Тези да са в затвора, а на родителите възпитали подобен боклук да се приложат строги санкции.

    Отговор
  3. Blagowest Kostow   04.09.2012 at 19:31

    tezi gi znam i dwamata naskoro se subiraha da gi biqt no toi se be6e skrill v tqh kato po4ne daskaloto 6te go sma4kat

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *