Жените не лъжат за главоболието преди секс

Женското главоболие преди секс не било лъжа

Всеки мъжкар е чувал стотици хиляди пъти обезсърчаващата фраза „скъпи, боли ме главата”, когато игриво е поглеждал към благоверната си половинка, примижавайки с очи като котарак на покрив. Не един или двама са правили опити да разбият на пух и прах силата на  известната реплика, но всички до един – безуспешно. Много семейства са жертвали вътрешната си хармония, спорейки по напращели въпроси, в които главната антитеза е била именно женското главоболие.

Най-накрая дамите обаче могат да си починат от обвиненията на силния пол, защото испански учени доказаха, че женското главоболие наистина съществува. Според резултатите от проведени изследвания чрез анонимна анкета, поне 60 % от жените наистина имат мигрена. Непрекъснатата болка в горните части на тялото отнемала всякакво желание за секс и причинявала дълготрайни смущения в либидото.

Екип на университета във Валенсия е установил, че близо деветдесет процента от жените, които потърсили медицинска помощ заради силно главоболие, имат намалена сексуална функция. Малко повече от тридесет процента пък чистосърдечно признават, че изпитват ужас при необходимост от полов живот. Проведената анкета доказала, че жените с проблеми в кревата имат главоболие минимум по 15 дни в месеца.

Лекарите обясняват и причината за прословутото женско главоболие. Най-често то се появява в следствие на хормонални проблеми, нарушена обмяна на веществата и нездравословно хранене.

Право на отговор: Вас ви боли глава, ама нас ни болят ушите!

Доктор Хосе – Мария Хуан де Римеро съветва:

„Преди всичко дамите трябва спокойно да обяснят, че действително имат проблеми с главата. В повечето случаи мъжете се чувстват излъгани и това определено ги изнервя. Истината е, че най-честата причина за женското главоболие са хормонални нарушения, които могат да се установят единствено от специалисти. Съветвам всички сеньори да се прегледат, ако главоболието зачести”

Доктор Хуан разкрива още, че оралната любов също спомага за разрешаване на проблема. По думите му, жените трябва да възприемат тази част от акта като един вид подготовка, защото това ще им даде време да се настроят на подходяща вълна.

Мадона определено не я боли глава:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *