Благо Джизъса чупи щанга във фитнес

Благой Георгиев

Капитанът на руския футболен тим „Терек” и мокра мечта на хиляди българки, се прибрал инкогнито в България за един ден. Това разкриха зорки папараци, които разнищили историята на неговата визита.

Причината за ненадейното завръщане на Джизъса у дома била нерадостната новина, че малката му дъщеричка Йоанна претърпяла лека медицинска интервенция. Когато научил за това, Благо сериозно се притеснил и зарязал съотборниците си, които в момента са на спортен лагер в турския курорт Анталия.

Майката Христина и Благой Георгиев

Едва разбрал за операцията, футболистът горещо се примолил на началниците си, които великодушно му разрешили да посети България, макар и само за ден. Още щом пристигнал на летище София, Джизъса скочил в първото попаднало пред очите му такси и отпердашил за частната клиника в „Горна баня”, където е настанена малката Йоанна.

Заедно с него била и майката на детенцето – Христина, която също не се чувствала много спокойна. Лекарите позволили на разтревожените родители да направят кратка визитация и ги уверили, че всъщност няма никаква опасност за малката.

По-късно през деня, футболистът и жена му посетиха луксозен фитнес център в столицата, където Благо чупи щангите в продължение на няколко часа. Футболистът изненада присъстващите и с нова визия, тъй като на носа си беше нахлупил странни очила, които му придаваха по-интелигентен вид.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *