Звездна комбинация: Хранителна добавка за отслабване и кардио

Хранителни добавки за отслабване = Тайната формула на успеха

отслабване хранителни добавки

Обичайното уравнение за отслабване е равно на много изгаряне + малко ядене. Тази комбинация работи в 99% от случаите, но има още един начин да ускорите метаболизма и да стопите килограмите скоростно.

Пръв помощник и добър приятел са качествените хранителни добавки за отслабване. С тяхна помощ обмяната на веществата става по – бърза, тялото се учи да гори мазнини вместо мускули и не на последно място – предпазват от състояние на силен глад. Понякога организма се инати и въпреки всичките ни усилия, мазнините не отстъпват място, коремната преса така и остава погребана под нелицеприятната завивка от тлъстини. Точно в такъв момент е силно препоръчително да си помогнете с добри хранителни добавки, за да постигнете стабилно здраве. Вижте „Диетин Комплект” – суплемент за шампиони.

Увеличете кардио тренировката

По принцип тялото се адаптира към кардиото доста бързо и това съвсем не е най – хубавото нещо на света. Защото на практика означава, че привиква и по време на тренировка горите много по – малко калории, отколкото очаквате. Такова нещо обичайно се случва, когато правите едно и също дълго време, без да внасяте необходимата доза разнообразие в тренировката.

Стратегията за избягване на подобен ефект не е толкова трудна. Правете кардио поне пет пъти в седмицата, но всяко занимание да е различно от другите по своята интензивност и продължителност. Например в понеделник стартирайте седмицата с бягане, във вторник направете една взривна табата за 15 – 20 минути, в сряда почивайте, в четвъртък изненадайте тялото с 30 минути спринтове, в петък играйте бокс и т. н.

Ако комбинирате вашата диета, тренировка и вземате правилните хранителни добавки за отслабване, няма как да сбъркате. Дори да срещате затруднения (всеки от нас има такива), рано или късно истината ще изплува отгоре и вместо на закръглено коремче, ще се радвате на перфектно изрязана коремна преса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *