Защо някои хора трудно отслабват

Вече от няколко седмици сте на диета, но все още няма видими резултати. Не само, че ограничавате храната, но и тренирате, а все още няма промяна в силуета ви. Какво се случва?

trudno-otslabvane

Докато някои ядат от всичко и не напълняват, други колкото и здравословно да се хранят и да спортуват, все не успяват да свалят тези излишни килограми, които ги притесняват.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Това обаче не е въпрос на късмет. Разликата между тези, които ядат много, а не напълняват и dieta-saveti-1тези, които не отслабват, но се хранят здравословно, има своето обяснение. Нека разгледаме кои могат да са причините, които ни пречат да отслабнем.

Имат повече мастни клетки. Има хора, които имат два пъти повече мастни клетки и това обяснява защо трябва да полагат толкова много усилия, за да отслабнат, докато на други изобщо не им се налага. Мастните клетки могат да станат по- малки, но не могат да изчезнат. Винаги ще са там.

Ген на напълняването. Понякога затлъстяването е заложено генетично. Им хора, които се раждат с този ген, но това не означава, че ще са дебели. Просто са по- склонни към напълняване. Това обяснява защо някои се хранят здравословно и тренират, но теглото им си остава високо.

Нездравословна бременност. Може ми килограмите в повече са ви отредени, още преди да се родите. Нездравословната бременност може да повлияе на това детето да има проблеми с килограмите. Ако мама си е хапвала повече торти и мазна храна, вие вероятно също ще наследите апетита към тази храна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *