Вкусни храни за отслабване

Външният вид не е добър съветник, така че не се водете по него. Затова, преди да изядете нещо, бъдете информирани. Това е една от най- добрите стратегии за ефективно и здравословно отслабване. Ето някои храни, които ще ви помогнат да постигнете здравословно тегло:

shokolad-maska

1. Горещ шоколад. Богат е на много антиоксиданти – 5 пъти повече, отколкото в черния чай. Те помагат за намаляване нивата на кортизол – хормонът на стреса, който спомага за трупането на мазнини в областта на корема. Горещият шоколад помага на мускулите да се възстановят бързо от натоварване. Но не трябва да прекалявате с напитката!
2. Супа. Хората, които изяждат купичка супа преди обяд или вечеря, приемат по- малко калории. Водата помага за засищане на апетита.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

3. Кафе. Има повече свойства от това да ви повдига настроението. Кафето, заради високото съдържание на антиоксиданти, е способно да ускорява метаболизма, като увеличава топенето на мазнините. Препоръчително е да го пиете след хранене: така забавяте освобождаването на глюкозата и се предпазвате от увеличаване на теглото. Или преди физическа дейност, за да работят по- добре мускулите и да се възстановят по- бързо след това.

kafe-kofein
4. Овес. 240 грама овес съдържа 4 грама фибри и 6 грама протеини. Тази хранителна комбинация е идеална за забавяне на храносмилането на въглехидрати, регулира производството на инсулин и засища за по- дълго време.
5. Печени моркови. Заради високото съдържание на вода и фибри, морковите озаптяват апетита. Доставят и много антиоксиданти. Учени са доказали, че моркови, изпечени при 104 градуса, имат три пъти повече антиоксиданти от суровите.
6. Червено вино. Полезно е не само за сърцето. Ресвератролът, който се съдържа в червеното вино, спира образуването на мазнини. А калциевият пируват увеличава изгарянето на енергия.
7. Печени картофи. Помагат срещу подуване на тялото. Печените картофи са много подходящи, ако искате да постигнете стройна фигура. Освен това, картофите утоляват апетита като никой друг зеленчук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *