Тази мисъл пречи на отслабването

maznini-koremna-oblast

Изследване, проведено в САЩ и Великобритания, анализира живота на 14 000 възрастни, като проверявали как хората виждат себе си.

Изненадата била голяма: хората, които признавали, че имат наднормено тегло се поддавали повече на желанието да ядат сладко, също и да преяждат, въпреки че правели всичко възможно да го избягват. Причината? Стресът, който им пораждала самата мисъл, че имат проблем с килограмите.

Не е лесно, но е ВЪЗМОЖНО

Наистина, когато съзнаем, че имаме проблеми с наднорменото тегло, е много стресиращо. Но трябва да се съсредоточите и да се стегнете. Признанието, че имате проблем с наднорменото тегло, е признание, което само човек може да направи за себе си. И когато го направите, ще сте много по- близо до здравословния живот и ще се почувствате щастливи.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

navitsi-napalnyavane

Другото лице на монетата

Много често, когато помислим, че сме в идеалните си килограми, се отпускаме и консумираме вредни за здравето храни или нарушаваме хранителния си режим, като си мислим, че това няма да се отрази на теглото ни. Но това поведение ще доведе до напълняване. Бъдете съзнателни и не се вманиачавайте.

Мисълта, че сте слаби, въпреки че кантарът и огледалото не показват такъв резултат, е грешка, която може да ви накара да напълнеете още повече. Контролирайте редовно теглото си, без да отивате в другата крайност – булимия или анорексия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *