Депресирани сте от излишните килограми? Ето как да се справим

banski

Когато премерите банския си със сигурност ще разберете дали трябва да отслабвате. Ако сте прекалили с храната напоследък или не сте се грижили за тялото си през последните месеци, време е да се завърнете към здравословните навици.

А ако бикините издават излишни калории, преди да се впуснете към някоя магическа диета или още по- лошо, да се депресирате, ви предлагаме няколко съвета, които да ви измъкнат от неприятното усещане.

Може физическата ни форма да не е перфектната, но трябва да избягваме да ядем от нерви, както и да се депресираме заради външността си. Никой не е перфектен.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

baven-metabolizam

Без съмнение, повечето жени изпадат в минорно настроение, когато дойде лятото и трябва да извади дрехите, които показват повече от тялото ни. Много често обаче, нашата преценка за собственото ни тяло, не е обективна, защото гледаме на него като на предмет. А липсата на правилна оценка на състоянието му, ни подтиква към депресия.

Изследване, проведено от австралийски учени, при което група от 120 жени трябвало да облекат няколко вида дрехи и да кажат как се чувстват в тях, показало, че когато слагат бански, повечето жени дават много негативни оценки за тялото си.

Как да се предпазим от депресията

Най- добрият начин да се предпазим от депресията, причинена от прекалено критичната ни самооценка, е да се занимаваме с източни дисциплини като йога и пр.

Друг начин е да се научите да не приемате нещата толкова на сериозно, самоиронията и усмивката са най- добрият начин да се радвате на тялото си в бански.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *